0

kimine göre uzun kimine göre kısa saç daha havalı . bana soracak olursanız kısa saç daha modern ve hoş görünüyor . ancak ben uzun saç kullanmayı tercih ediyor ve seviyorum .

0

uzun saçın daha havalı olduğunu düşünüyorum bende saçımı uzatmaya başladım

0

bu yorum tabii ki de kişiden kişiye değişen bir yorum olabilir yani kime kısa saç yakışır kime sana uzun saç yakışır yani mesela bana ikisi de yakışıyor diyebilirim arkadaşlarım ve ailem bana ikisini yakıştırıyorlar ara sıra uzatıyorum ara sıra kısa kestiriyorum yani benim için pek sıkıntı değil ama uzun saçı ben kendine pek uygun görmüyorum neden uygun görmüyorum size şöyle açıklayabilirim uzun saç olduğu zaman çabuk yağlanıyor yani yağlanma sebebi de şu mesela saçım saçım uzun olunca gözlerimin üstüne falan düşüyor habire böyle tarıyorum saçlarımı sağa sola tarıyorum o yüzden ellerimden saçıma yağ bulaşıyor. kızlara mesela uzun saç yakışır diye düşünüyorum yani bazı kızlara uzun bazı kızlara yine kısa saçlara gidebilirim ama benim kızlar için en çok hoşuma giden saç modeli ise kahkül dür. saçını böyle alnındn aşağı doğru indiriyorlar kızlar bana göre çok hoş oluyor benim çok hoşuma gidiyor inşallah yarın öbür gün sevgilimin saçı kahkül olur da severim.

0

bence kadın içinde erkek içinde kısa saç her zaman daha havalı daha çekici ve daha iddialıdır. uzun saçı herkes kullanabilir fakat kısa saçı sadece kendine güvenen özgüven sahibi insanlar kullanabilir.
kısa saç özgürlüktür.

0

uzun saç daha havalı çünkü istediğiniz şekli kolayca verebiliyorsunuz ancak kısa saçta bir kaç model dışında değişim yapamıyorsunuz.