0

manga tanıdıklarla yapılmalı köfte ,pirzola ve incik favorimdir

0

mangal babalarla yapılıyorsa çok eğlenceli olmaz çünkü babalar biliyor zaten kendince yapıyor aslında babaların amacı yemeği pişirip hemen yemek ama arkadaş ortamında öyle değil mangalı eğlenerek yapacaksın bağırıcaksın gülüceksin zevk alıcaksın bu yüzden arkadaş ortamında yapılan her şey çok daha eğlencelidir .

0

mangal pazar günün vazgeçilmezidir. arkadaş çevresiyle yapılması daha güzeldir . mangal yapmak için önce kömürü iyice yaymanız gerekiyor daha sonra yaydığınız bu kömürü küçük tahtalar yardımıylar yakıp her tarafını ısıtıp yakıyorsunuz böylece kömürlerin yüzeyi alevlenmiş oluyor daha sonra etimizi koyuyoruz yerleyecek ile de hızlıca yerleyip kömürleri alevlendiriyoruz . böylece mangalımız hazır etlerimiz pişmiş durumdadır .

0

mangal yapımında en önemli etkenler güzel bi köz ve etin güzel soslanmasıdır . tavuk için güzel bi sos olarak yoğurt tuz karabiber pulbiber kullanılabilir.mangalda uzman olduğumu söylerler.mangal aile ve arkadaş ortamında yenir bence

0

mangal pikniklerimizin vazgeçilmezidir. mangal yakmak ayrı bir marifet pişirmek ayrı bir marifettir. mangal ailenizle yapınca daha bir tatlı olur.

0

bizim evde genellikle mangal yapan kişi benim. çünkü benden başka becerikli bir kimse yoktur. arada sırada amcam geldiği zaman bana yardım eder onun haricinde bizim evde başka mangal yapan kişi bulunmaz .mangal yapmak marifet ister çünkü etleri yakmadan pişirmek ve kömürleri köz yapmak emek ister .o yüzden genel olarak o işlerle ben uğraşırım. piknik ve mangal aile ile ya da akrabalarla yapılabilir. arkadaşlarla da yapılabilir .özellikle de yaz aylarında yeşil alanlarda piknik yapmak insanların çok hoşuna gider.

0

mangalda eti iyi pişiren biri olmalı ve geldiğin kişiler mızmızlanmayan eğlenceli her durum da bile ciddi olup ama yeri geldiğin de şakalarıyla sizi kahkaya boğan ve ara sıra küçük espiriler yapan eğlenceli tiplerle gitmelisin yemeği afiyetle yiyip oturup sohbet etmelisin herkes hayatında yaşadığı komik bir olayı anlatarak eğlenceli bir akşam olur ancak yanınızda sürekli mızmızlanan suratı asık hiçbir şaka yapmayan bütün eğlenceyi bozan bir arkdaşınız var ise ve kimse mangal yapmayı bilmiyorsa o zaman o mangala gideceğiniz paraya gidip avm de hamburger yiyin daha iyi ama dediğim gibi eğlenceli arkdaşlarınız varsa dünyanın en güzel gecesi o gün olur unutmayın.

0

mangal kömür ile yakılır daha sonrasinda kömür köz olunca üstüne etler konur ve etler pisince alir yersin arkadaşlarınla ve ailenle yakmami tavsiye ederim çok güzel bir etkinlik

1

mangal aile,akraba,arkadaşlarla yapılır.

1

mangal kalabalık bir ortamda ailecek, arkadaşlarla yapılır.

1

mangalın nasıl yapılması gerektiğini size anlatayım yani ben şu şekilde yapıyorum mangalı öncelikle mesela mangalı ne pişireceğiniz e karar vermeniz gerekmektedir biz genellikle sucuk yapıyoruz sucuk ekmek şöyle yapıyoruz çocukları dilim dilim doğruyoruz mangalın içinde kırabilecek bir şekilde doğrudan sonra arkalı önlü kızartıyoruz şunu unuttum önce kızartma önce sucukları mangal teline soğanlı geziyoruz üstünde mangal telini soğanladıktan sonra sucukları kızartıyoruz. ondan sonra ekmekleri kızartıyoruz ekmekleri kızarttıktan sonra çocuklar pişince ekmeğin arasına koyuyoruz yanında ne içecekseniz onu alıyorsunuz marketten ve sucuk ekmek kola yaparak içebilirsiniz ben genellikle arkadaş grubunda yapıyorum bu etkinliği yani öyle olmasını isterim.