2

kendi sorunuzu cevaplamak ban sebebi değil. hic cevap almayan soruları cevaplayın da beyin bedava modu açılmasın?

ben simdi kendi sorularimi crvaplamaya girdim cevapsizlari cevapliyorum.

4 cevap
0

rn azindan herkes kendi cevapsiz sorularini cevaplasa belki beyin bedava modu bu kadar cabuk aktif olmaz. ya da aktif olsa bile bu kadar uzun surmez. her gun gun sonunda eger crvaplama yapacaksaniz önce cevapsiz sorum var mi diye bir bakin. ve varsa crvapsiz sorunuz once siz cevaplayin. inanin oyle daha guzel oluyor. en azindan sunu gosteriyor size. sitede cevaplamak istemediginiz sorulsri siz sorunca zaten basta soru sormalariniz degisiyor. ve korkmayin site yonetimi, kendi sorunuza cevap verdiniz diye banlamiyor. aksine cevsp verebilirsiniz diyor. yani kwndi sorunuza cevap vermekten cekinmeyin.

1

valla herkes sizin gibi olsa keşke. işte sitede birtakım arkadaşlar bunu yapmadıkları için. soruyu sorup kaçıyorlar. birde bir tanesi paraya ihtiyacım var o yüzden soru soruyorum demez mi pişkin pişkin... paraya ihtiyacı olan beyin bedava aktif olsa bile sitede cevapsız soruları değil de cevaplanmış ama kendisinin cevaplamadığı sorulara bakar da o sorulara cevap yazar. sitede o kadar cok cevabını uzatabileceğimiz soru var ki. beyin bedava modunda bende öyle yapıyorum. cevapsızları bırakıp cevaplanmış sorular arasında uzun uzun cevaplayabileceğim soru var mı diye bakıyorum valla... paraya ihtiyacı olan her türlü soru cevap yapar burada

2

ben de şuan kendi sorularımı cevaplamaya başlıyorum kardeşim. çünkü beyin modu aktif gelmesini istemiyorum.

1

haklısın. kendi sorduğumuz soruları cevaplamak ban sebebi değil. ben de cevapsız bir sürü sorumu cevapladım. hiç bir sıkıntı olmadı. bol kazançlar.