0

kalabalık önünde yaptığım konuşma demeyelim de sunum yaptım. kalabalık dediğim şey de kendi sınıfım. :d :d 50 kişilikti bizim üniversitedeki bölümümüz. :d

0

bir aralar topluluk önünde konuşmalar yapıyordum.ama şimdi yapmıyorum artık.kalabalık önünde konuşmak biraz heyecan yapar insanda.

0

kalabalık önünde çok konuşma yapmışlığım var ve yapıyorum hala.üniversite de elektrik-elektrınik müh. okuduğumdan dolayı haliyle sunumlarımız çok oluyor.ilk zamanlar gerçekten çok zorlanıyordum.hatta ilk sunumda üniversite 1’de yani geçen sene heyecandan kekelemiştim.kendimi çok fazla gereksiz yere kasmıştım.halbuki kendine güvenen özgüvenli biriyim.lakin ilkokuldan kalma korku var.ikinci sunumda antideprasan alarak çıkmıştım ve çok rahat sunumumu yapmıştım.tabi sunum yapa yapa artık alıştığımdan dolayı şuan evde ailemle konuşur gibi kalabalık içinde sunum yapmaktayım.bu gerçekten güzel bir şey.

0

tabiki okulda etkinliklerde hemde bazi yayın organlarında kendimiz ve cevremizdekileri daha cok bilgilendirme amacli yapilan konusma oldu.