1

argan sabunu vücut için kurumayı engeller . nemlendirir. eğer cildiniz kuruysa tavsiye edilebilecek bir sabundur

0

argan sabunu dogal sabundur ve saçlara iyi geliyor diye biliyorum bir cok şeyede iyi geliyordur

1

argan sabunu da argan yağı gibi oldukça faydalı olan doğal bir kozmetik ürünüdür. argan sabununun özellikle saç ve cilt bakımınız için rahatlıkla kullanabilirsiniz.argan yağının içerisinde bol miktarda vitamin ve omega 9 bulunmaktadır ayrıca içerisinde antioksidan özelliği de vardır.
argan sabunu ile düzenli olarak saçlar yıkandığı takdirde saç dökülmesine gözle görülür oranlarda azaltmaktadır. bu sabunlar içeriğinde bulunan omega-9 saçlara canlılık kazandırır aynı kökten uca bekleyerek saçların çok da sağlıklı ve hızlı uzamalarına da yardımcı olur. aynı gün içerisinde bulunan a c ve e vitaminleri sayesinde saçın ihtiyacı olan bütün vitaminleri sağlar bu sayede de saç çok daha bakımlı bir görüntüye kavuşur.saçlarda zaman içerisinde yıpranmaya bağlı olarak oluşan kırılmalar ve incelmeler düzenli argan sabunu kullanımı sonrasında çok daha hızlı bir şekilde onarılmış olacaktır. argan sabunu ayrıca saç derisini de besler ve bunun yanında derideki yağ dengesini korur. saçlardaki aşırı yağlanma probleminin önüne geçebilmek için argan sabunundan destek alabilirsiniz. saçlarda aşırı yağlanma meydana geldiği zaman saç derisinde bulunan gözeneklerde tıkanma meydana gelişi ve sonrasında da saç dökülmesi daha da artış göstereceği için argan sabunu sayesinde hem saç diplerindeki fazla yağdan alınmış olur hem de saç dökülmesine önüne geçmiş olursunuz.
argan sabununun içerisinde bulunan vitaminler sayesinde cilt beslenir. cilde çok güzel bir canlılık verir. ciltteki fazla yağı nazik bir şekilde arındırarak sivilce ve siyah nokta oluşumunu önler. bu sayede cilt çok daha sağlıklı görünüme kavuşur. cildi yumuşatır ve esneklik kazandırır. ayrıca argan sabunu cillte bulunan ölü deriyi temizler. cilt yüzeyinde bulunan tüm zararlı maddeleri yok eder. cildin enfeksiyon kalmasını önler ve var olan enfeksiyonların tedavisinde yardımcı olur.
ayrıca argan sabunu cildi çok güzel bir şekilde nemlendidiği için ayaklarınızı nemlendirmek amacıyla da kullanabilirsiniz. ayak topuklarında oluşan sert nasır görünümünü giderir ve topuklarda ki çatlakları da tedavi eder.
argan sabunu tahriş olan cildi onarır , cildi dış etkenlerden korur. ciltte bulunan hücreleri yeniler ve zarar görenleri onarır. argan sabunu yaşlanma karşıtı bir içeriğe sahiptir.cildin yorgunluğunu alır. ayrıca kızarıklık problemini de gözler görülür oranda tedavi eder. argan sabunu temizleyici ve arındırıcı özelliği sadece makyaj sonrası cildinize nüfuz eden kalıntıları da çok narin bir şekilde temizler. temizlerken kurutmayan bir yapıya da sahiptir aksine cildi nemlendirir. özellikle cilt temizliğiniz için kimyasal ürünler kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, muhakkak argan sabunu ve argan yağını evinizde bulundurmalısınız. kuru bir cilde sahipseniz eğer, pahalı kozmetik ürünlere para saçmak yerine argan sabununa çok daha az bir maliyetle sahip olarak cildinizi kurutmadan arındırabilir, aynı zamanda cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi de cildinize vermiş olursunuz. kesinlikle doğal ürünler cildimiz için çok daha faydalı.

0

ciltteki kötü bakterilerin ve mikropların giderilmesine yardımcı olur.aynı zamanda cildin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar.

0

cildde tahriş olmuş yerlerin iyileşmesine yardımcı olur, cilt hücrelerini korur, yeni hücrelerin çoğalmasına yardımcı olur, mikrop ve bakterilerden arındırır, aknelerin temizlenmesinde büyük rol oynar, cildin kirlenmesini geciktirir, yorgunluğu alır, cildi yumuşatır ve diğer fabrikalarda üretilen sabunlardan daha yararlıdır.

1

vücut için sağlıklı olan doktorların onayladığı argan ağacından elde edilen bir sabundur ve vücut için en iyi sabunların başında gelir bu sabun değerlidir ve üreitimi çok oolmaz ama değerlidir insanlar sever ve severek kullanır anlıyacağınız çok ama çok değerli bir sabun çeşididir yani hırpalamaya hor kullanmaya gelmez eğer kötü kullanırsanız vücutta tahriş yaralanma ve benzeri şeyler görülmesi muhtemeldir

0

argan yağlı sabun saç ve cilt için kullanılabilecek en iyi doğal ürünlerden biridir. argan yağının cilt sağlığı için olumlu yanıtlar verdiği görülmüş ve kolay kullanım için sabunu üretilmiştir. argan yağlı sabun başta saç dökülmesi ve cilt güzelliği için kullanılmaktadır. içerisindeki omega 9 ve vitaminler ile cildi besler ve tazelik verir. antioksidan özelliği bulunan argan sabunu cildin yenilenmesini sağlar.
argan sabunu içerisinde bulunan omega 9 sayesinde saçları besler ve daha sağlıklı uzamasını sağlar. saçları dökülmeye karşı güçlendirerek daha dayanıklı yapar. argan sabunu saç derisinin yağ dengesinin sağlanmasına yardımcı olacaktır. saç derisi aşırı yağlandığında gözenekler kapanır ve dökülme meydana gelir.  argan sabunu aşırı yağlanmayı engeller , saç derisindeki gözeneklerin kapanmasını önler.

argan yağlı sabunun içerisinde bulunan e,c ve a vitaminleri saç derisini ve saçları besleyerek daha hızlı uzamasını sağlar. vitaminler ile beslenen saçlar daha güçlü olur. argan sabunu saçların bakımını yaparak dökülmeleri ve saçlardaki incelemeleri azaltır.
argan yağlı sabun kullanılarak cildin daha canlı olması sağlanır. argan yağı sabunu cildi yumuşatır ve pürüzsüz bir görünüm verir. günlük argan yağlı sabun kullanımı ciltteki sivilce oluşumunu engeller. antibakteriyel etki göstererek ciltteki zararlı ve enfeksiyon oluşturabilecek mikroorganizmaları ciltten uzaklaştırır. argan yağlı sabun ile ayaklar yıkanabilir. ayaklardaki derinin yumuşamasını sağlar. argan yağı sabunu ayak topuklarındaki çatlamaları azaltır. ayakları yumuşatır ve dinlendirir.

0

argan yağı kadar faydalı ve kullanılması gerek bir ürün

0

argan sabun benim dusuncemle cilde iyi gelir nemlendirir guzel tutar

0

argan yağı cildimiz için çok onemlidir cildi yumuşatir canlı tutar

0

hiçbir faydası yoktur, bu da mucize ilan edilerek o ürünün satış pazarlamasını yapmak için öne sürülen iddialardan biridir. argan sabununun diğer sabunlardan bir farkı yoktur, mucizevi bir güzellik reçetesi değildir olmayacaktır da

1

eli yumuşak yapar çunkü icinee zeytin yağı var dige biliyorum ben hatta argan oil sürüyodum saçım argan oil dediğim argan yağı argan yağı hem saçımı çok uzatiyodu hemde çok parlak ve yumuşak yapıyodu ben saçım 12 santim felandı saçım bitlenmişti sacımı sıfıra vurdum yani gel oldum cok üzülmüştüm neyse kel olduktan sonra annemin masasında argan yağı duruyodu onu aldım elime döktüm dedim neyse sacım süreyim belki uzar filan 2gün böyle yaptım saçımın uzadığın fark ettim acaba benmi yanlış görüyorum ya dedim ama şubat ayından hazirana kadar saçım 7 cm ye kadar uazdı hemde sadece 1 ay kullandım yani bu kadar hem ucuzda 9 veya 10 tl internette aratıp bulabilirsiniz çok iyi bişe ben kullandım çok memnun kaldım sizede öneririm sizde kullanın sacı kel olanlar varsa ilk önce saç ektirin sonra yağı kullanmaya başlayın derim ama fazla değil az az hergün hergün değil her benyodan sonra sacınızı kurtmadan sürün sonra kurutun derim bay bay.

0

argan sabununun cilt üzerinde inanılmaz etkileri bulunur.tahriş olan cildin onarılmasında yardımcı rol oynar. içerdiği yağ asitleri sebebiyle cilt hücrelerinin korunmasında etki oluşturur. ayrıca cildin dış etkenlere karşı zarar görmesini engeller. argan sabununun içerdiği antiseptik özellik sebebiyle cildin ölü hücrelerinin yerine yeni hücrelerin çoğalmasına katkı sağladığını belirtilmiştir. ciltte bulunan kötü bakteri ve mikropların giderilmesinde etkili olurken cildin daha parlak ve doğal görünmesinde önemli rol oynar. vücutta bulunan mikropların yarattığı olumsuz ortamları gidererek cilt hücrelerinin onarımına yardımcı olur. yüz ve diğer bölgelerde bulunan aknelerin giderilmesine katkı sağlar. temizleyici etkisi sebebiyle cildin kirlenmesini geciktirir. argan sabununun bitkisel olması sebebiyle cildin yorgunluğunu giderir. ciltte bulunan yaşlanma yorgunluk kızarıklık gibi olumsuz görünümün önüne geçmekte oldukça etkilidir.bu sabunun kullanılması ile vücutta bulunan olumsuz bakterilerin çoğalması engellenirken bu sayede vücutta oluşan sivilce ve akne gibi rahatsız edici oluşumların körelmesine katkı sağlar. hemde bu oluşumların bıraktığı izlerin giderilmesinde etkin rol oynar.

1

argan ağacından üretilen yağlı ve oldukça besleyici, onarıcı doğal bir sabundur.
tahriş olmuş cildi onarmaya yardım eder.
cildi dış etkenlerden korur.
cildi ölü hücrelerden temizleyip yeni hücrelerin oluşmasına yardım olur.
cildi kötü bakterilerden ve mikroplardan arındırır.
akneleri temizler geçirir.
cildin kirlenmesini geciktirir.
yaşlanma ve yorgunluk görüntüsünü giderir.

1

argan sabunu cildi yeniler
cildin daha oarlak temiz bir görünüm olmasını sağlar ve gözenekleri açar

1

argan sabunun faydaları ciltteki ölü deriyi temizleyerek kötü bakteri ve mikroptan arındırarak cildin daha parlak ve güzel sağlıklı görünmesini sağlar

1

argan sabunu doğal yollarla elde edilen sabunu içerisinde yer alır keşfedildiği günden bugüne argan yağı sabunlarını kozmetik alanında oldukça faydalı olduğu belirtilmektedir güzellik sırları içerisinde argan sabunu kullanımı cildin doğal görünümlü katkı sağladığı yapılan araştırmalarla kanıtlanmıştır ağacın elde edilen yağlı sabunu popüler olması içerdiği besin değeri ve etkileri sebebiyle vücuttaki vs sonucu ortaya koymasıdır argan sabunu sabunu faydaları şunlardır argan sabunu cilt üzerinde inanılmaz etkileri bunları tahriş olan cilde onarılmasına yardımcı rol oynar içeride yağ asitleri sebile cilt hücrelerini korunmasına etki oluşturur ayrıca cildin dış etkenlerden karşı zarar görmesini engeller argan sabunu içerde antiseptiği özellik sevgi ile cildin ölü hücreleri giderek yeni hücrelerin çoğalmasını katkı sağladığı belirtilmiştir vücutta bulunan mikropların yaratılmasında olumsuz ortamları giderek cilt hücrelerini onarımına yardımcı olur temizleyici etkisi sebile cildin kirlenmesini geciktirir cildi yumuşatarak pamuk gibi bir cilt elde edilmesine katkı sağlar içerde içerdiği yağ sebebiyle bulunduğu kuruluğu kuruluğu önler argan sabunu kullanılarak vücudun kan dolaşımını artırdığı belirtilmiştir

1

argan sabunu doğal yollarla elde edilen sabunların içerisinde yer almaktadır öncelikle bu sabunun keşfedildiği günden bugüne argan yağlı sabunların hem kozmetik alanda hemde daha bir çok alanda kullanmı bütün insanların yararına oranla çok faydalı olduğu belirtilmektedir güzellik sırları içeren bu güzel sabun yani argan sabununun kullanımının cilde olan faydaları bambaşkadır cildi parlatır ayrıca cildi doğal görünümlerine katkı sağlar yapılan araştırmalara göre bunu birçok bilim adamı kanıtlamıştır argan ağacından elde edilen yağlı sabunun popüler olması bu sabunun içerdiği bazı bitki değerleri ve besin değerleri ve etkileriyle sebebiyle vüvuttaki besleyici sonuçları ortaya çıkarmıştır kısacası bu sabun insan vücuduna tam bir şifa kaynağıdır ayrıca kimi bilim insanları argan sabununun saç üzerinde ve ciltte oldukça faydalı olmasının yanı sıra temin edilen sabunun doğal yollarla üretiminin kanıtlanmış olduğu bir gerçektir gelelim argan sabunun faydalarına:
öncelikle argan sabunu cilt üzerinde inanılmaz etkileri bulunur tahriş olmuş ciltlerde cildin onarılması için büyük bir rol oynar kendisi
ayrıca içerdiği yağ asitleri sayesinde cilt hücrelerinin korunmasında etki oluşturur ve yine ayrıca cildi dış etkenlerden gelebilecek zararlara karşıda bir koruyucu tabaka görevi görerek vücudun zarar görmesini engeller

0

arganın bir çok faydası var ama bilinen saçlara iyi geldiği

0

argan sabunu cilt bakımina iyi gelir, yüz korumaya cildi nemlendirir.saça dolgunluk verir,saç dökülmelerine iyi gelir