0

yaşadığım bazı olumsuz seylerden dolayı kendime bile güvenirken çok zorlanıyorum. fakat en çok ve tek olarak kendime güveniyorum. insan oglu nankör bir canlı güven duygusunu hak etmiyor.

1

güven problemi insanların yaşantıları ile oluşan bir problemdir. yani insanlar ilişkilerinde ne kadar güven sarsıcı olay yaşarsa güven problemi de o kadar çok yaşanır. insanlari ölçüp biçmeden hemen güven göstermem ben. bu benim güven sorunu yaşamamam icin aldığım bir önlem. her insana güvenilmez. dolayısıyla temkinli davranirım güven duygum sarsılmaz.

0

güvensiz insanlarla konuşmaktan ve iş yapmaktan dolayı güven problemi elbette vardır. hele ki günümüzde insanın bin türlüsü sokaklarda cirit atmaktadır. bunlara karşı güven problemi yaşıyoruz hep birlikte.

0

evet zamanında birçok kişiye kayıtsız güvenmiş daha sonra güvenimin boşa çıkışını adım adım izlemişimdir. bu yüzden bunlardan ders aldım ve artık kimseye kolay kolay güvenmiyorum en kötü yanı da güvenmem gereken insanlara da bu sefer tam güvenemiyorum ve güvenlerinr karşılık veremiyorum.

0

yok, kime güvenip kime güvenmeyeceğini bildikten sonra problem de kalmıyor.