0

hemde nasıl var bi bilseniz kimseye güvenmem sadece bazen insanları kurmamak için güvenmiş gibi yaparım çünkü maşallah kimsede demiyor ki ben güvenilecek biri değilim oda haklı güvenmemekte ama nerde herkes jendini dünyanın en güvenilir insanı zannediyor ona göre de muamele bekliyor bende salak değilim tabiki her kese hakkını vermek lazım sonuçta o yüzden bazılarına mış gibi yaparım onlarda bu numarayı yer zavallım ama ne yapayım mecburum bunu yapmaya yoksa kimseyle konuşulmaz ki kimse zaten çekilir dert değil bizde üstüne tuz serpmeyelim iyice

0

her insana karşı güven problemi yaşamıyorum. önyargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum . sonuçta bir insana güveniniz sarsıldığı zaman bunu diğer insanlardan çıkarmak doğru bir davranış değildir . herkesi bu şekilde yargılamamalıyız . başıma aynı şeyler gelicek diye güvenmemek neye yarar. sonunda yine kendinize ve karşınızdaki kişiye haksızlık etmiş oluyorsunuz . belki de güvenicek dürüst iyi biridir bunu o kişiye güvenmeden bilemeyiz . güvenimi sarsan insana karşı bir daha güvenmek hususunda güven problemi yaşıyorum evet çünkü daha önce güvendigim için , güvenimin boşa çıkarıldığını görmek o insana olan tutumunu bakışımı değiştiriyor..

0

güvenim pek yoktur.tabiki bu tanıdığım kişiler için gerekli değildir. iyice tanımam lazimki guveniyim

0

bence herkesin ill ki bu sorunu vardır az veya çok.ama benim bu konuda problemim baya büyük ne yazık ki.

0

evet var o yüzden kolay kolay arkadaş edinemiyorum.

1

evet fazlasıyla var. ve bu güven sorununu insanlar kendi elleriyle kendileri inşa ediyorlar. oysa ben güvenmek isterim insanlara. ama bu zamana kadar kime güvendiysem o kişi tarafından yüz üstü bırakıldığım için artık kimseye güvenim kalmadı. en iyisi de bu.

0

evet insanlara karşı güven problemim var.
bu problemin oluşmasını sağlayanlarda insanlar.
insan bir kaç kez en güvendiği kişilerden kazık yediğinde artık kolay kolay güvenemiyor kimseye.
ben mesela bu saatten sonra tanıştığım biriyle asla dostluk kuramam güvenemem çünkü.

0

bazı insanlara güveniyorsun onlarda o güvenini boşa çıkardıkdan sonra kimseye doğru düzgün güvenemiyorsun ya bende öyleyim.

0

yanlış kişilere güvendikten sonra güven konusunda problem yaşamaya başladım daha seçici olmaya çalışıyorum malum herkese güvenilmiyor

1

evet her zaman herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüp önceden planlı davranırım tanıştığım kişilere karşı