1

argan yağı genel olarak saç sağlığı için kullanılıyor diye biliyorum. daha başka faydaları da olduğunu biliyorum ama en yaygın olanı saç için olanıdır. saçları besleyerek daha canlı bir görüntü verir. güzelleştirici bir nemlendirici de diyebiliriz. bazıları yaşlanma karşıtı olarak da yine argan yağı kullanabiliyorlar. çatlaklara karşı koruyuculuk işlevi de vardır. yine tırnak ve ayak sağlığı için de kullanılabilir. bazıları akne ve sivilcelerinden kurtulmak için de uygulayabiliyorlar argan yağını. argan yağı genel olarak akne, egzema, enfeksiyonlar ve sedef hastalığı dahil olmak üzere geniş bir yelpazedeki cilt durumlarını tedavi edebileceği söyleniyor. en yaygın olarak bilinen saç bakımında ise kuru, yıpranmış ve kırılmış saçlar ve saç derisinde ki sağlık sorunları için kullanılıyor diyebilirim.

1

argan yağ güzelleştirir ve nemlendirir.
akne ve sivilcelere iyi gelir.
dudak bakımında kullanılır.
yaşlanmayı geciktirir.
çatlaklara iyi gelir.
tırnak ve ayaklara iyi gelir.
ayrıca saç bakımında kullanılır. kuru yıpranmış saçları onarır ve saçları dökülmeye karşı korur.

1

akne ve sivilceler için yaşlanma karşıtı çatlaklara karşı koruyucu cilde ve saca faydalidir

1

argan yagi saçı besler .cildi guzellestirir. nem verir

1

argan yağı saçı kökten uca besleyerek güçlü olmasını sağlar ,saç kırılmalarını önler ,saçı yumuşatır ve parlaklık kazandırır.bakımlı saçlar için mutlaka şampuandan sonra argan yağı kullanmalıyız.argan yağlı şampuanlarda tercih edebilirsiniz.argan yağı ciltteki kırışıklıklara ve sivilcelere çok iyi gelir .eğer tırnaklarınız çabuk kırılıyorsa ve güçsüzce argan yağı sürerek kuvvetlendirebilirsiniz ,güzel tırnaklara sahip olabilirsiniz.

1

güzelleştiren ve cildi nemlendiren bir özelliğe sahiptir
akne ve sivilceler için
dudakları nemlendirmek için
saç bakımı için kullanılabılır

1

argan yağının faydaları saymakla bitmez o yüzden saymaya çokta gerek yok çünkü saymaya kalksak bitmeyecektir.ama kesin bir bilgi varki argan yapı yararlıdır bikere isminden bellidir argan yağı.bu ismdeki bir yağın bir işe yaramayan birley olması imkansızdır.batağa çağır dövüşe çağır halı sahaya çağır gelir askere gider manita bile ayarlar argan yağı!her evde 1 kg olsa ülke kalkınır çağ atlarız.ülkedeki argan yapı kullanımını gören batı bizden korkar doğu diz çöker.argan yaği herkes onu kullanmali!

0

saci guzellestirir canlilik ve parlaklik kazandirir.

0

pek bir bilgim yok ama saça yüksek bir katkısı olduğunu biliyorum bakım açısından

1

kısaca argan yağı cilt sorunlarını gidermesi ile bilinir.

1

argan yağının faydaları oldukça fazladır örnek vermek gerekirse;
argan yağının akne egzama enfeksiyonlar ve sedef gibi önemli hastalıklar dahil olmak üzere geniş bir kapasitede cilt ile ilgili sorunları tedavi ettiğini iddia edilir.
ayrıca argan yağı kurumuş yıpranmış kırılmış saçları ve saç derisinde ciddi sorunları olan insanlara yardımcıdır doğal bir tedavi aracıdır kepeğe birebirdir.
ayrıca kadınların özellikle bulaşık yıkarken kırdığını incittiği erkeklerin ağır işlere çalışırken yıprattığı tırnaklarına doğal bir güçlendiricidir, tırnakları enfeksiyondan korur görünümünü ve rengini düzeltir.
bence en önemlisi ise argan yağının tam bir kanser önleyici olmasıdır.argan yağı kanseri düzenler prostat kanseri mesane kanseri gibi hastalara yardımcı olmuştur yani argan yağı bir çok prostat ve mesane kanseri olan insana yardımcıdır ve insan hayatı için iyilikleri bunlarla sınırlı değildir.
cildinize bir yara veya sürtünmeden dolayı açılan açıkları argan yağı sürerseniz iyi geçmesini hızlandırmakla kalmaz bütün pisi kiri alır

1

saçı güçlendirir yıpranmasını önler fakat yağlandırdığını düşünüyorum

1

benim bildiğim faydaları saç yaralarına iyi gelmesidir geçmiş zamanda kullanmışlığım vardır.

0

argan yağının faydası çoktur ama en belirgin faydasından bir tanesi saça olan faydasızdır saça faydası o kadar iyidir ki insanlar genellikle saçını kuvvetlendirmenin saç dökülmesini önlemek ve saçının daha kaliteli ve daha kaliteli uzaması için alanya'nın kullanmaktadırlar vücuttaki pişik gibi kızarıklarına önlenmesine yardımcı olan argan yağı dünyanın birçok yerinde kullanılır.

0

bu site gercekten cok güzel bir amac sürüyor anladığım kadırıylabinevi bilgi yarışması gibi ama tek farkı soruları araştırma fırsatın oması ve bu sayede bilgi sahibi oluyoruz ve aklımıza gelmeyen şeylerin olduğunuda göre bilmek güzel birşey

0

saç bakımı için oldukça önemlidir. saçı besler ve uzamasını sağlar.

0

argan yağının faydaları bilindiği kadarıyla tabi ki
cilde ve saça faydasıyla bilinir ;
fakat öğrendiğim kadarıyla kalp sağlığına ve
metabolizmaya etki sağlandığını görmekteyim
birde bir şey sormak istiyorum insanlar neden böyle alt alta
yazıyor şiir gibi bende denemek istiyorum
daha mı anlaşılır olduğunu düşünüyorlar
ben okumaya yorulurum şahsen

0

argan yağı bilinen en büyük faydası saçlara uygulanma ile saçların beslenmesi, gürleşmesi ve kırık saçların düzeltilmesidir. argan yağı kuru ciltlerde, kırışık ve çatlak cilt bölgelerinde de kullanılabilr. herkese de tavsiye ederim tabi öncellikle saçlar için.

1

argan yağı hem sağlıklı hemde faydalıdır özellikle cilt ve saç derisi için mükemmeldir. akne ve sivilcelere iyi gelir saçın sağlıklı uzamasına saç derisinin yumuşamasına dudak güzelliğine ve çatlamasına vücuttaki çatlaklara ayaklardaki tırnak ve çatlaklara iyi gelir bunun dışında kalp sağlığı içinde iyi olduğu söyleniyor

1

ürün yağı fas ta yetiştirilen aran ağacından elde edilir. zeytinyağında 100 kat daha etkilidir ve hücre yenileme özelliğine sahiptir. gerek yemeklerde gerek sağlık ve kozmetik alanında kullanılır. saygılarımla