0

sitenin para kazandırma yönetimi sizin fikirleriniz ve bunları nasıl kullandığınız. dolayısıyla yorum yapma kabiliyetini düzgün ve yararlı bir şekilde geliştirip, daha fazla kitap okuyup kazancınızı daha doğru ve verimli bir şekilde arttırabilirsiniz.

0

soru sorarak ve crvap vererek para kazanildigi evet dogru... ama daha cabuk vr daha kisa surede para kazanmak icin sitede aktif olmak gerekiyor oncelikle... brnim katılamadığım ve değerlendiremediğim iki kati kazanc etkinliğinde aktif olmak gerekiyor. nr kazanirsan cevaplardan iki kati şeklinde kazanç hanemize yansiyor...

0

daha uzun cevap yazarak daga çok kazanılıyor sorusuna göre daha uzun cevaplar yazılmalı kendimizde soru sorabiliriz

0

bu siteye yeni katıldığım için henüz hiçbir fikrim yok fakat insanın dediği kadarıyla daha uzun cevaplar yazıp daha çok para kazanabiliyormuşsun ben de şu an bunu deniyorum fakat yazdığım şeylerin genelde konuyla alakalı olmasına dikkat ediyorum buda önemli bir nokta diye düşünüyorum tabi bunlarda inceleniyordur hepinize iyi soru sormaları iyi cevaplar diliyorum kolay gelsin

0

sitede kazanclar in artmasi icin oncelikle tabiki kisinin sorudan cok sorulan sorulara uzun ve mantikli cevaplar verirseler bu konuda guzel gelir elde ederler ayrica siteye davet ettiginiz kisiler referanstan girerse oda soru sorup cevap verise buda sana kazanc saglar kisa sitede olay bu kisaca.

0

sorumani sitesinde kazançları arttırabilmek için ben çokça yorum sorularına gidip cevaplarını uzun bir şekilde yazıyorum. bu yöntemi yaptığımdan dolayı kısa sürede sitenin ödeme limitine ulaşıyorum. önceden sitenin alt limitine ulaşmam en fazla 3 günümü alıyordu. yani aylık 100 ile 150 tl arasında bir para çekmiş oluyorum. sorumani sitesinde aylık en fazla 2 yarışma oluyor ve bu yarışmalara katılıp listede derece yapınca artı bir para daha geliyor. sitede bulunan altın sorularına daha çok cevap veriyorum. bu sorular normal sorulardan daha fazla kazandırıyor. sitede arada bugün olduğu gibi 2x etkinliği olunca daha fazla kazanıyorum.

0

bu site, soru sorup cevap yazdığımız ve bu yazdığımız sorulardan ve cevaplardan para kazandığımız bir sitedir. haliyle soru sorup sorulara cevap yazarak para kazanabiliriz. fakat, cevap yazmak soru sormaktan daha çok kazandırıyor. zaten başlı başına soru sormanın kazancı belli… 0.02 tl. yani 2 kuruş. ama cevap yazmanın alt sınırı 1 kuruş. istediğin kadar uzat cevabını. cevabının uzunluğu arttıkça kazanacağın para da artıyor. cevapları uzatıp uzzatmamak tamamen kendi elinizde. hatta deneyebilirsiniz. ilgilendiğiniz bir alan varsa ve o alanla ilgili soru denk gelirse karşınıza, cevap yazarken en son satırına kadar uzatmayı deneyin. belli bir karakter sınırı var cevap yaz kutucuğunda çünkü. hemen hemen 40 kuruş civarı kazanacaksınız o cevaptan. o cevabı yazdığınız sürede soru sorsanız bile daha az kazanırsınız. ama dikkat edin ve kopya içerik yapmamaya çalışın sitede. en katı kurallarından biridir çünkü kopya içerik. bir yerden destek alıp soru oluştursanız bile cevap yazdığınız süre hemen hemen bir dakika civarı olacağından o sürede 30 soru soracağınızdan emin misiniz? soru sorarak limit olan 25 tl ye ulaşmak için daha fazla zaman harcayacaksınız ama cevap yazarken daha kısa bir zaman harcayacaksınız. yani yazdığınız cevaplarla daha kısa sürede 25 tl limite ulaşabileceksiniz. soru sormak her zaman daha zordur ama cevap yazmak daha kolaydır. aklınızda bulunsun. yoksa ben işin biraz eğlencesindeyim, paraya o kadar ihtiyacım yok. vakit geçirmek için sitede takılıyorum diyorsanız soru sormak ya da sadece cevap yazmak size kalmış bir şey.