0

aslında eğitim düzeyi kimi insan için önemlidir kimi insana içinde önemsizdir yani insanlar yetiştikleri şekiller doğrultusunda ki kişiyle ile yuva kurmayı veya ilişki kurmayı tercih ederler genelde buda tabi herkese göre her yaşam biçimine göre değişkenlik gösterir. vet eğitim insan hayatında oldukça önemlidir ve bence her insan eğitimli olmalıdır. ancka bu illa okul hayatıyla üniversite ile olmaz. insan kendini ne kadar geliştirir eğitir ve bilinçlendirirse o kadar eğitimli olur aslında illaki eğitim düzeyi olsun üniversiteler yüksek lisanslar vs. yapsın veya öyle olsun diye beklemek birşey ifade etmez önemli olan karşınızdaki insanın kendini yetiştirebilme bilinçlenebilme potansiyelini bana kalırsa bu eğitimden dhaa önemlidir. insan aynı zamanda yalamayı da öğrenmelidir inana yalarçysrks bir çok şey katar hayatına tecrübe sahibi olur mesela yani buda bir eğitimdir bir bakıma hayattan ders çıkarmak tecrübe kazanmış olmak. insan yeteri öğrenmek istesin her yaşta her koşulda öğrenir bilinçlenir yeter ki bunu istesin. kimi insan eğitim düzeyi olan birini ister kimisi istemez bu herşeye göre değişmektedir.

0

eğitim düzeyi toplumların gelişmişlik düzeyine göre çok önemli bir durumdur. eğitim seviyeye düşük ülkelerde gelişmişlik düzeyinden bahsetmek imkansızdır. çünkü ülkelerin gelişmişlik düzeyi bulunduğu eğitim seviyesi ile yakından ilişkisi olan bir durumdur. yalnız bu değildir. eğitim düzeyi insanların yaklaşımlarında da son derece önemlidir. kurulan iletişimdeki potansiyel eğitim düzeyi ile de yakından alakalıdır. eğitim düzeyi cahillik düşmanı olduğundan kaliteli insanların olmasını sağlar. ayrıca eğitim düzeyi yüksek olan toplumların teknolojik olarakta ileride olduklarını görmek pekte zor değildir. yani kısaca eğitim düzeyinin boyutu ne kadar yüksek olursa insanların huzur ortamı da buna bağlı olarak artış gösteriyor.

0

eğitim düzeyi tabiki de önemli iş hayatında , günlük hayatta bile sürekli karşımıza çıkar bu soru . direk eğitim duzeyimizi sorarlar . o yüzden eğitim düzeyi önemli bu devirde .