0

galatasaray vura vura kazanir . kültürümüzde yok savunma hocanın dedigi gibi en iyi savunma hucumdur .. ilerde pres yapıp canla başka oynayan o efsane takımı belki bidaha goremeyiz ama en azından uygulamaya çalışmalıyız.. sakatlar iyilesince ve ikinci yarı iyi bir forvet alabilirsek zaten rahat şampiyon oluruz ama taraftarlara çok kızdığım bir durum var su sinan gümüş bence çok iyi bir futbolcu nasıl izliyorsunuz nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum ama girdiği pozisyonları atabilse şimdi forvet almayın sinan var diyecektiniz. . alışık olmadığı bölgede oynadı şanssızdı ama takımın en iyilerinden.. fatih hocadan da iyi bilmeyin ya ;)

0

öncelikle ben fenerbahçeliyim. galatasaray bu sene şampiyon olamaz . neden mi hakemler desem herkes bana hak verecek. bakin fenerbahceliyim. ama galatasaray bu sene baslangicinda cok iyi futbol oynadi. sakat oyuncularin çokluğu ve fenerbahce derbisinde yaşanan olaydan sonra fatih terime verilen cezalar takimin psikolojisini bozmuş durumda. öncelikle bu sorunlari atlatmalari onlarin yararına olur . suan ligde en iyi 2 takim var . bir galatasaray iki başakşehir benim düşüncem bu sene şampiyonluk bu iki takim arasinda olacaktir. büyük ihtimalle galatasaray spor kulubu futbol takımı sampiyon olarak tamamlayacaktir. ben fenerbahcenin ve beşiktaşin 3. ve 4. luk icin mücadele icinde olacaklarini düşünüyorum . evet simdi herkes bana gülüyor ama fenerbahçe kendini 2. yari toplayacak hep beraber ölmesek göreceğiz. ama ne olursa olsun galatasaray-fenerbahçe derbisini unutmasi lazim özelllikle hasan şaş yaptigi haraketler yaşına yakıştıramadım. futbol bu yabanci bir oyuncuya böyle davranmak büyük hasan şaş a yakışmaz .

0

güzel ve mantıklı olurlarsa şampiyon olurlar zaten şampiyon da

0

ligin bu kadar basit olduğu bir sezon daha hatırlamıyorum. bu sene fenerbahçemiz darmadağın. neredeyse yeni yeni puan aldık. kadro desen zaten sıkıntılı. sol bek alıyorsun sağ bek yok. sağ bek alıyorsun orta saha yok.... yani galatasaray'a çok iş düşmüyor açıkçası. devre arasında sağlam bir forvet alırsa ipi göğüsler. beşiktaş desen zaten şenol güneş milli takıma gidecek gibi. kadroda hiç bir şey yok. wagner love forvet. yani kalite yerlerde. başakşehir de iyi götürüyor ama eski başakşehir değil. fatih terim çok fazla yapacağı şey yok aslında bakarsan. forvet yok takımda. bu sene şampiyon olmayanı döverler. belki kasımpaşa bile bir atak yapabilir. süper lig bu her şey olabilir. fenerbahçe hoca değişti. değişti derken yardımcı geldi şaka gibi. ama adam iyi top oynattı. çıldırdığım cocuya çok kızdığım şeyi yaptı. valbuenayı oynattı sonumda. adam da efsane oynadı. aslında bize öyle geliyor. takımda iyi futbolcu olmayınca göze çarpıyor. yani sözün özü galatasaray'a çok iş düşmüyor. belki de en kolay kupayı alabilecek durumda şuan. ama mutlaka forvet sıkıntısını çözmeli. bunun yanında yönetim de sıkıntı bence. mustafa cengiz pek hoşuma gitmiyor. galatasaray'a yakıştıramadım nedense. al bayrak bir şeyler yapmalı bence. bir de tff ile arayı artık düzeltmesi gerekiyor.

0

konsantre olup sadece hedefe odaklanırsa kimse gecemez ve şampiyon olur. galataray zaten şampiyondur

0

10 maç ceza verdiler hocamıza yetmez sezon sonuna kadar verin.. #kenetlenbaşkagalatasarayyok

0

hevesinizi kirmak gibi olmasın ama şampiyonluk zor galatasaray için bu sene baya zor

0

mağlubiyetleri en asgariye indirmesi lazım ve beraberlik zor maçlarda alınmalı.

0

galatasaray'ın başında imparator olduğu sürece bence bu senede şampiyon olur ama eksiklerimiz çok fazla özellikle de acilen devre arasında forvet transferi yapılması gerekiyor.

0

geçen sene 17. haftada fatih terim’in gelmesiyle takım toplanmaya başladı, teknik ekibiyle florya daki çalışanlarıyla futbolcularıyla bir aile gibi oldu. geçen sene şampiyon oldular. bu senenin başında ekonomik durumundan dolayı galatasaray’ın ceza alma gibi bir durumu vardı. yeni başkan mustafa cengiz uefa giderek bir anlaşma yaptı ve cezayı almayı biraz daha ertelemiş oldu. bu senenin başında yeni bir kaç oyuncu aldı, geçen seneden kalan oyunları ve giden oyuncular oldu. ne kadar forveti gomis’i gönderip, yerine forvet alacaz deselerde transfer’in son dakikalarında galatasaray’ın ikinci başkanı abdurrahim albayrak açıklama yapıp, transfer sezonunu bitirdik diyince taraftarlar biraz korkmaya başladı. çünkü iyi forveti göndermiş ve yerine forvet yapacakları yerine transfer sezonunu dedikleri için. sadece forvet de eren derdiyok vardı ve bu sezon üç kulvarda ilerleyecez, ama nasıl ilerliyeceğimizi bilmiyorduk. ilk 8 hafta galibiyetler alan takım 3 kulvarda gidince tabi sakatlıklar yaşanmaya başlafı önce fernando ve emre akbaba sonra nagotomo ile başlayan sakatlık serüveni son 11. haftadaki galatasaray-fenerbahçe maçındaki saha olaylarıyla ceza alanlar tam 5 oyuncu ceza aldı. teknik ekipten de fatih terim 7 maç hasan şaş 8 maç ceza aldı. sakatlık ve cezalı oyunları toplasan bir 11 oluşur. galatasaray’ın şampiyon olması için bu sakat olan oyuncuların iyileşip, eski performansına dönmesi gerekli.

0

galatasaray takımı gerçekten lige çok iyi bşr başlanğıç ile basladığını söyleye biliriz ama son maçları gerçekten kötü ve şansız gidiyor schalkeye bu hafta deplasman da 2-0 yenildiler ve hiç beklemediğim bi sonuçtu en az bir puan diye düşünüyordum ama malesef istediğimiz olmadı avrupada en azından 3 üncü olursak avrupa liginde devam etmesi de çok kötü değil açokcası en azından bş başarı görmeden yana şansımız vae lige gelince ise geçen hafta derdi maçı vardı ve maç 2-2 bitti ne yazık ki hiç beklemediğim bir skor alıyor anlamıyorum gerçwkten var uygulaması var ve yine hata yine hata artık adamlar herşeye sinir bozucu kararlar veriyorlar ve yine beceremediler her derbide olan şeyler hata karar diye üstü kapatılıyor işte fatih hocayla mı yönetimle bi sorunları var anlamış değilim ama fırat aydunus büyük bi hata yaptığının inşallah kendiside farkındadır ama artık geldi çattı bitti yani maç benxe hakemler sahada olmasa da olur nasıl olsa var uygulamamız var demi daha rahat bi şekilde görüp veririz kararlarımızı hiç sıkıntı değil ama onu çözmek zor bu sıralar takımda bazı eksiklikler var onlardsn bazı arkadaşlarımızı acilen oyuna dönmesi lazım yoksa lig de çok daha puan kaybı gelir gibi duruyor kadro kısıtlı öncelikle alınan çözeler gerçekten çok ağır buluyorum 3-4-5 maç neredeyse ceza kesilmiş bir durum da ve artık bizim üzerimize oynamaya başladılar kendilerş bişey yapamayınca doğal olarak ama allah büyük yani bunun cezasını alırlar inşallah ve küme bile düşerler diye düşünüyorum 14 sırada dolaşıp duruyorlar kaç 11 maçys varlık gösteremediler de bundan sonra da göstermesini beklemeyelim lütfen fenerbahçeli arkadaşlarımız da bize kızıyor da ne yapalım bizim elimiz de olan bişey değil yani inşallah bu sene de galatasaray kupayı alır diye inanıyorum.

0

bence galatasaray şampiyon olmasın,bu oyunla olmasına gerek yok.

0

teknikleri iyi olursa ve oyuncular azimli ve kararlı olursa neden olmasın ki?

0

galatasaray'ın kadrosu şu an iyi bir kadro ama son dönemlerdeki sakat ve cezalı oyuncuları fazla olması takım oyunu çok etkiliyor bu sakat ve cezalı futbolcular olmadığı dönemde başarılı bir grafik çizerse ileriki haftalar için daha iyi olur çünkü tam kadro olduğunda galatasaray takımı zaten şampiyon olacak güçtedir asıl önemli olan avrupa şampiyonlar ligi'nde göstereceğim başarı bence ilk 2 maçta oynadığı futbolu diğer maçlarda da oynayabilir se şampiyonlar ligi'nde de başka ne olur tıpkı 2000 senesindeki uefa kupasını kazandığı dönen gibi ama o dönemde galatasaray'ın kadrosu ağırlıklı yerli futbolculardan oluşuyordu yine de bu seneki kadro özverili bir kadro bence her ne olursa olsun galatasaray'ın bu sene en azından ligde kesin şampiyon olacağını düşünüyorum avrupa'da da nereye kadar giderse

0

yav galatasaray zaten hep şampiyon değilmi de bunun neyini tartışıyorsunuz ki.

0

olmasin sart degil her sene zaten forveti yok bu yil olamazlar takviye olmazsa bence farkli bir takim olacak

0

bu sene galatasarayın boşu boşuna şampiyonluk hayali kurmasını istemem çünkü ihtimaller dahilinde bir durum değil.

0

galatasaray şuand ki teknik adam fatih terim ile şuanda ki performans fenq değil.
avrupada fazla bi varlık gösteremese de yinede gruptan 3 olarak uefa ligine gidecektir.
kadrodaki oyuncu eksiklikleri şuanda can yakabilecek şekildedir.
derbi de 2-2 berabere kalmaları gerçekten haksızlık olarak görülüyor.
çünkü fırat aydunusun ve var hakemlerinin performasları gerçekten kötüdür.
ne kadqr var olsada en son karar hakemin olunca onun dediği oluyor.
ama galatasarayın taraftarı gerçekten herşeyi hak ettiğini düşünüyorum.
derbi maçlarını büyük bi zevkle seyredebileceğim takımlardan birisi ama yarı döneme kadar sakatlıklarla boğuşacak gibi görülüyor.
forvet sıkıntısı gerçekten beklenmedik sıkıntılar yaşatıyor galatasarayın takımına ama yarı dönemde fatih hoca bunların üstünden gelecektir.
güzel forvet alacaklarından eminim.
çünkü uefa kupasında tarih yazılabilecek bi sezon yeniden fatih hoca yine başımızda ve onu yapabilecek bi teknik adam diye düşünüyorum.
ama ligi de bu sıralar önemsemiyorlar bu yüzden liderliği de vermiş bulunuyorlar.
derbilerde özellikle 3 puan alırsalar büyük avantaj sağlayacaklarından eminim.kalecimiz muslere her zaman gerçekten harika bir kaleci olduğunu kanıtlıyor.
ama defansta büyük bir eksik var bazı oyuncular eksik olduğu için sakatlanma yada proplemler çıkabiliyor.
ama bunların üstesinden geleceklerine eminim.

0

şuan da galatasaray’ın bulunduğu durum çok sıkıntılı ama yinede galatasaray her zaman şampiyonluk kültürü olan bir takım bana göre en büyük favori yine galatasaraydır.

0

böyle giderse galatasaray şampiyon olamayacak gibi. çünkü takım oyunu yok. özellikle galatasarayin en büyük eksiği bir forvet almak. eğer galatasaray forvet alır ve fatih terim oyuncuları daha fazla motive ederse şampiyonluk için bir engel kalmaz.