0

ya ben fenerbahceliyim ondan galatasarayin sampiyon olmasini istemiyorum.

1

galatasaray'ın şampiyon olması kadar doğal bir durum yok. şuan içinde bulunduğu cezalardan ve sakatlardan kurtulsun yeter. sezonun ikinci yarısında liderliği ele alır ve sonuna kadar götürür. hele bide avrupa macerası bittiğinde tamamen lige konsantre olduğu zaman işler iyice kolaylaşır. lig bu sene baya karışık tam anlamıyla öne çıkan, farklı bir takım yok. dengeli gidiyor takımlar. genel anlamda kötü 4 büyükler, iyi giden başakşehir ve kasımpaşa var. başakşehir sonuna getiremiyor. ileri ki haftalarda kopma yaşayacaklardır. kasımpaşa da tecrübesiz bir ekip o yüzden onlarında sonunu getirebileceklerini düşünmüyorum. sezonun ikinci yarısı işler baya değişir. galatasaray en büyük şampiyonluk adayıdır.

0

galatasaray nasıl şampiyon olur diye bir soru olamaz çünkü galatarasay nasıl şampiyon yapılamaz diye bir şey ile uğraşıyoruz ama istedikleri kadar uğraşsınlar galatasaray her türlü şampiyon olacaktır bunu herkes biliyor , nasıl şampiyon oluruz biliyormusunuz kenetlenerek şampiyon oluruz
badousu isle garrysi ile fernandaosu ile muslerası ile nagatomosu , linnesi , ozanı,serdarı ,ereni ile hepsini üst üste dierek şampiyon olacağız bunu unutmasın ki kuşlar bu alemde aslan varken kral olmayı kafanızdan çıakrınız babanız galatasaray..

0

galatarasay şampiyon olamaz çünkü beşiktaş olacak

0

galatasaray gibi bir takımın şu durumda şampiyon olması çok zor değil. galatasarayın yapması gereken şeyler oldukça basit aslında. galatasaray'a devre arasında eski golcüsü gomis gibi bir transfer gerekiyor. galatasarayın kemik 11 i iyi durumda fakat forvetinin olmaması durumu galatasaray'a pahalıya mal olur. galatasarayın forvetinin olmaması gibi büyük bir sorun daha var bana göre. bu takımda yönetimi eline alan mustafa cengiz beyin çok nazik bir adam olması. mustafa cengiz bu nezaketi yüzünden diğer rakipleri tarafından basite alınıyor. mustafa cengiz bu tutumundan biran önce vazgeçmeli. evet nazik olmak çok güzel bir duygudur. ancak ülkemiz maalesef nazik insanların barınamaz olduğu bir ülkedir. bu ülke daha çok arsızların barınabileceği hale geldi. neyse konumuz bu değil. galatasarayın şampiyon olabilmesi için ayrıca fatih terime çok iş düşüyor. bu işlerden en önemli olan takımı bir arada tutmak ve sinerji yaratmak var. bu sinerji sanıldığı kadar kolay olmaz.

0

aslında galatasaray iyi bir takım ama gomisi gönderdikten sonra forvetteki boşlugu eren derdiyokla ytiştiremediler ama devre arası iyi takviyeler gelirse takıma diger takımlarda olagan üstü puanlar toplamazlarsa rahat şampiyon olabilir galatasaray

0

tabiki de maçları kazanarak yoksa nasıl şampiyon olsun demi

0

asla olamaz çünkü beşiktaş var ligte o yüzden ağlayın

0

galatasaray'ın bu sene şampiyon olması çok zor gibi görünüyor. nitekim takımdaki sakat ve cezali oyuncular yüzünden zaten dar olan bir kadronun daha da kötü bir duruma düştüğünü görüyoruz .ayrıca yanlış hakem kararları da buna bir etki ediyor.

0

galatasaray'ın bu sene işi gerçekten çok zor ve büyük adayları var tff de galatasaray a karşı taraf tutmuş ve tüm galatasaray'ın oyuncuları sakat cezalı ve çok kötü hele dünkü konya maçı penaltı verilen pozisyonda topa müdahale var ve herkes panalti yok dedi galatasaray ama bunların üstesinden gelirse şampiyon. olur ve olacak fatih terim le 22.şampiyonluga gidecekler ve zor süreci atlatacaklar

0

galatasaray’ın şuanki durumu çok güzel fatih terim ile daha da güzel tabiki. oyuncuların motive
olmaları çok daha iyi . kendi iç sahamızda oynadığımız oyunu dış sahada da performansımızı göstermemiz lazım. çünkü iç sahada oynadığımız kadar dış sahada verimli oynuyamıyoruz eğer doş sahada da bu şekilde iyi oynamaya devam eder oyuncuları mutluluğunu sağlıyarak daha iyi yerlere gelmelerini sağlar.

0

galatsaray yani cimbomum sampiyon nasil olur onceden nasıl bircok sampiyonluklar aldiysa bunun cogunun arkasinda taraftar vardır taraftar destegini kesmeyecek
keserse zayıflar takım
fatih terimin ve oyuncularimizin
sakatliklari nedeniyle
simdilik taktiri ilahi
fakat sakatliklardan ve
cezalardan kurtulursak sampiyonluk yolundan
ilerleriz ve hedef 22
buyük takimin hayalleri
herzaman buyüktur nasılki
mucadele ruhuyla 2000
yılında anlımızın teriyle
uefa kupasını kaldırdıysak
ve okupayi almayı hak eden
birctakım ruhunu ve
fatih terimin iyi bir hamleleri
ile gidersek sampiyonluklar bizi bekliyor demektir simdi emre akbaba sakat fatih terim 10 mac ceza belhanda cezalı onyeluru oyle takimda oynayacak adam kalmadı ve sampiyonlar ligi keza öyle cok kötü oldu
birde cezalar derken
simdilik galatasaray üzerinden
karabulutlar eksilmiyor
inanıyorumki fatih hoca
ve ekibi bize yine sampiyonluk
verecektir bu sezonun 2. yarisinda mutlaka transfer yapmamız sart özelikle forvet oyuncumuz yok birde
birlactane stoper eksik
bunları yönetim kurukul ve abdulrahim baskanimiz
dikatte alarak iyi futbolcu transfer yapariz ve yolumuza devamederiz fatih terim
iyi bir kadro cikartması
sart oldu yani takimda
cok boş ve gereksiz
kulup parası yiyen
insanlar cok ilkbaş onları
temizlemek lazım daha sonra
onlarin yerine saglam
oyuncular alması lazım
en azından sakatlik olunca
sakat olan oyuncuyu
aratmayacak yedek oyuncularında olmadı
şart oldu gecen sene iyi kotü
gomis vardı 29 gol atarak en cok gol atan yabancı futbolcu oldu simdi ise burak yilmaz gelebilir trabzon spordan ben sahset simdilik gelmesini isterim yani en azindan bir orta derecede oynayan forvet alanakadar isimizi görür diyorum ve şampiyom galatasaray aslan kral imparator fatih terim.

0

ben memleket takımı tutuyorum istanbul takımı tutmuyorum şampıyon olamaz diye düşünüyorum benim için görüş olmuş olmamış önemli değil herhangi bir memleket takımı şampıyon olsa daha çok sevinirim :)

0

galatasaray futbol'da ki hedeflerini başarılı bir şekilde tamamlarsa şampiyon olabilir diye düşünüyorum.

0

öncelikle merhaba galatasarayın bu sene şampiyon olacağını sanmıyorum.

0

galatasaray önümüzdeki 5 yıl şampiyon olamaz bence, bak gör

0

34.hafta sonunda ligi 1.sırada bitirirse şampiyon olur

0

özel bi çabaya gerek yok. fatih terim allah kerim :)

0

aslında görebileceğimiz kadarıyla galatasaray gerçekten büyük bir kulüp olduğunu görebiliyorsunuz.onun için biraz daha çabalamaları lazım yalnızca.son derbi maçında gerçekten galatasaray'ın o kadar çok iyi oynadın düşünmüyorum ama fenerbahçe'de gerçekten hiç iyi oynamalı diyebiliriz.haksız yere sonuçlar verdi hakemle gerçekten 22 beraberlik gerçekten bizi üzmüştü.bu yüzden hakimlerin biraz daha dikkatli olmasını söyleyebiliriz çünkü gerçekten var uygulaması olduğu halde hatalar yapılıyor.hakimlerin biraz daha özenli olması gerektiğini düşünüyorum bu konularda en azından var odası ile konuşup orada taç atışının olup olmadığını kararlaştırma ları gerekiyordu. ama maalesef ki öyle bir şey olmadı be hata yapıldığını görebiliyoruz ne yazık ki izlediğiniz özetlerinden.olabilir gerçi ama yapılmaması gerektiğini düşünüyorum biraz daha dikkat edilmesi lazım.özellikle hakemlerimizin özel eğitimler almasını çok iyi olacağını tahmin edebiliyorum aslında ama maalesef yaz aylarında plan öyle bir özel eğitim almaları lazım diye düşünüyorum.ama yeni yeni gelin çiçeğini yeni yeni uygulandığı için hakemlerde farklı karar olduğunu görebiliyoruz aslında.bizim türkiye'de pek fazla işe yaradığını söyleyemiyor açıkçası ama genel olarak avrupa'da büyük iş başardığını görebiliyoruz.galatasaray gerçekten şampiyonlar ligi'nde fena gitmiyor ama 3 olarak gidecek büyük ihtimalle. eğer şampiyonlar ligi'nde devam etmeye kalkarsa bir gitme ihtimali pek fazla yok o yüzden git bence uefa avrupa kupasına gitmesine tercih ederim.inşallah mükemmel 1.lig olur ve daha heyecanlı maçları izleyeceğimizi tahmin edebiliyorum az buçuk hepinize teşekkür ederim hayırlı günler arkadaşlar.

0

galatasaray malesef bu sene sampiyon olamicak neden derseniz bu eksikler cezalar galatasarayi sampiyonliktan eden en buyük etkem olucak fatih hocada olmicak bi kac mac olmayacak ve basaksehir faktörü bu sene dahada iyi bir takim oldu adeta önüne gelen her takımı deviriyor fenerbahçe ligi en kötü yine 4. bitirir siralama başaksehir besiktas galatasaray fenerbahçe seklinde olucaktır yani galatasarayin bu sene sampiyon olma sansi benim gözümde %1 ihtimaldir belki o bile değildir takım çok dağıldı belhandanin bir an once gitmesi lazim rodrigues geçen seneki formundan eser kalmamis eren oynayinca arada atiyor ömer bayram elindwn geleni yapiyoe.