0

yani sitenin de masraflarini dusunmeniz lazim... domain ucretleri vesaire vesaire. evet kazanclar dusuk olabilir ama sunu da dusunun adamlar kendileri para kazanamadiktan sonra niye boyle bir site kursun. biraz oncede dedigim gibi domain ucretleri disinda bu adamlar par kazaniyor. kendileri de para kazaniyor burada. siteden kazandiklarini iste kendi paylarini, sitenin bazi masraflarini ayirdiklari zamanda bize dusen pay biraz daha az kaliyor. onu da iste cevaplarda filan belli bir karakter sayisina belli bir ucret vermeleri gayet normal. yani birazda burada iş bize dusuyor. biz ne kadsr cok aktif olursak bu sitenin daha fazla kazanmasini sağlarız. eger site kazanirsa bize de geri donuyoe bu iki kati kazanc etkinligiyle, yarismalarla filan.

0

sadece soru sorulursa kazanclardan memnun olunmaz tabi. :) cevap yaz birazda bakalim kazanclardan memnun oluyor musun olmuyor musun. :d :d adamlar bosuna uzunluga gore kazanci arttirmiyorlar.

0

aslında iki kat kazanç sitenin normal fiyatlandırması olması daha iyi olurdu. ayrıca insanlara seviye vermişler. seviye atlamanın da bir esprisi olması lazım. eğer olmayacaksa seviyenin olmasına gerek var mı. yarışma olduğunda listelere bakıyorum, hep aynı isimler illk ona rahatlıkla girebiiliyorlar. biz de çırpınıyoruz ki damlasın diye. böyle olursa yakında yazacak kimse bulamazlar. bu siteyi ayakta tutan biz yazarlarız çünkü.

0

burdan daha para kazanamadım ama uğraşıyorum iki kat kazanmak güzel olurdu

0

keşke hep böyle iki kat kazanç yarışması olsa daha iyi olur çünkü burada ki para akmasa da damlıyor en azından insanlar birazcık harçlık çıkarırlardı diye düşünüyorum.