1

yabancı dil eğitimi veren iyi kurslar bulunmalı, eğitim verenler arasında öğreneceğimiz dilin memleketinden olan yabancı eğitimciler olmalı, çok çalışmalıyız, gramer yapısını iyi öğrenmeliyiz, kelime hazinemizi geliştirmeliyiz, çok dinlemeler yapmalıyız, günde en az 3 saat öğreneceğimiz dilde filmler ve haber kanalları izlemeliyiz ve dinlemeliyiz, listening topic yani okurken o dilde dinleyip anlamalıyız, her gün en az 50 kelime ezberlemeliyiz.

0

yabancı dil öğrenmek kolay bir iş değildir. özellikle bizim ülkemiz de verilen yabancı dil eğitimleri biraz farklı anlatılıyor. örneğin, bu bir masasor diye bir cümle kuruyorsunuz oysa ki onun nçmasa olduğunu zaten biliyorsunuz kurduğunuz bu cümlenin bu anlatım tarzının farkı sanırım biz de öğretilen ingilizce. tabi bu sadece bir örnek. tabiki lçkurslara gidip kendinizi geliştirerek devamlı tekrar ederek ve mümkünse ingilizce bilen biri ile konuşarak ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. veya yurt bir sğre dişında da bir ailenin yanın da kalarak devamlı bu dili konuşarak öğrenebilirsiniz. diğer türlüsü daha zor olacaktır. konuşan birini bulursanız yakasını bırakmayın derim ingilizcenizi ilerlettiğinizde çekiştirerek o insanla devamlı tekrar edip konuşarak daha kolay yolla öğrenebilirsiniz. sadece çalışmakla ingilizce öğrenmek oldukça zor hem yazmayı hem konuşabilmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

0

yabancı dil öğrenmek için öncelikle ilgili istekli olmak gerekiyor. gerçekten istersek bazı şeyleri başarabiliriz. daha sonra düzenli ve güzel çalışmak lazım. bilen birinden yardım almak en iyisi . yabancı dilde pratik yapmak çok önemli bunları yaparsak kısa zamanda güzel sonuçlar alınabilir.

0

yabancı dil öğrenmek için yapmamız gerekenler vakit ayırıp kelime haznemizi genişleterek çeşitli metinlere çeviri uygulamalıyız. konuşma ve ağız için yabancı filmleri alt yazılı biçimde izlemeliyiz.