0

zinde kalmak için dinlenme oldukça önemlidir.

0

zinde kalabilmek icin guzel besinlerle beslenmeliyiz. bize enerji veren yiyecekler yemeliyiz. daha sonra bol bol spor yapmaliyiz. cok fazla uyumamaliyiz cunku fazla uyuyan insanlar uyusuk oluyor ve zinde ve enerjik olmayi basaramiyorlar malesef. vitamin almaliyiz surekli. daha sonra halimize sukretmeliyiz sadece yemek icmekle zinde kalinmaz. herseye sukretmeliyiz. duzenli sporlarimizida yaparak zinde ve enerjik olmayi becerebiliriz. benim fikrim bu yönde..

0

zinde kalmak için bir kere spor yapacaksın hareketli olacaksın.kafana her hangi bir şeyi takıp bir konuya takılı kalmamak lazım. stresden uzak durmakta zinde olmamamızı sağlar.insanlarla ilişki içinde olmak sosyal olmak beynimizin zinde olmasını sağlar.vücudumuzu zinde tutmak için zararlı maddeler tüketmemeliyiz,dediğim gibi her gün yapabildiğimiz kadar spor yapmalıyız

0

zinde kalmak için kafana hiçbir şekilde bir şey takmayacaksın, vurdum duymaz olacaksın, bu hayatta ve deli dolu olacaksın, hayata gülümseyerek başlayacaksın, kimseyi tınlamayacaksın bir laf vardır. düşenin dostu olmaz! bu bence doğru bir şey hiçbir zaman düşenin dostu olmaz. zihni anca benim bu dediklerim gibi başlayabilirsin ,diğer türlü zaten çok zor. hani bu hayatta çünkü insanlar her zaman engel oluyor. sen ne kadar mutlu olmak istesen de mutlaka birisi gelip sana engel olduktan sonra seninle mutluluğunuz hiçbir anlamı bile kalmıyor ama eğer güçlü bir yapıya sahip sen kafana takmadan, stres yapmadan ,kimseyi tanımadan güzel bir güne zinde her zaman başlayabilirsin. o sana kalmış, bir şey ve özellikle dua etmeni isterim dua büyük ilaçtır ,sen dua edersen allah her zaman yanında olur ve mutlu olursun.

0

zinde kalmak için yapılması gereken hiçbir şey değildir. sadece stres yapmamak zinde kalmanıza yeterli olacaktır. kafaya bir şey takmayın, olumsuz düşüncelerden kurtulmak gibi. çok kolay bir yöntem değil, kafaya takmayan, bir şey düşünmeyen insan sayısı çok az. keşke öyle bir hayatımız olsa. bu yüzden zinde kalmak için saçma sapan haplar, meyve sebzeler tüketmeye çalışıyoruz. ama olay meyve sebze falan değil. tabii ki meyve sebze yararlı, zinde kalmanızı sağlayacak tek şey kafadır. boş bir beyin. mutlu bir yaşam gerek, bu hiç kimsede yok şu anda, zengin insanların bile derdi var, onlarda servetimizi kaybetmeyelim diye çırpınıyor.