0

zaman bilinmeyenin adı aslında herşey geçer herkes unutulur. nasıl mutluluk anlıksa ve anıysa acıda öyledir etkisi seni tecrübeye sürükler mutluluk gerçek gibi gözükse de aslında acı kadar gerçek değildir beyini aptallaştırır. zamanla geçicek olan acılardan sen de alacağını al ve kendinize güvenin en değerli sizsiniz.

0

zaman her şeyin ilacıdır kesinlikle. ailenizden sevdiğiniz biri vefat ettiğinde bile ilk hafta yaşadığınız hüzünle bir sene sonrakş bir olmaz. unutursunuz ve alışırsınız. insanoğluna verilmiş en büyük nimettir bu, unutulan için belki hoş değil ama unutanlar da böyle olmasa hayatına devam edemezdi. bazı insanlar zamanın ilaç olmadığını bazı yaraların iyileşmeyeceğini söylemiş. hiçbir ilaçtan yüzde yüz iyileştirmesini bekleyemeyiz zaten. ama hiçbir acı da sürekli taze kalamaz illa ki azalır. bu azalma durumu da zamanın ilaç oluşundan kaynaklanır yoksa tamamen geçiricek diye bir şey yok azaltması da bir tedavi

0

zaman her şeyin ilacı olamaz evet bazı yaralar kapanır ama çok büyük izler bırakır o yarayı asla unutmana izin vermez zamanınsa elinden bir şey gelmez

0

bence zaman herşeyin ilacı unutmasak bile alışıyoruz o yüzden sanırım. geçmişte çok yara aldim ve bunu kaldiramam asla unutamam dediğim şeyler aklıma bile gelmiyor şuanda . hayat devam ediyor olan şeyleri düşünürsek önümüze bakamayiz ve yolumuza düzgün bir şekilde devam edemeyiz zaten tabi o anlık asla katlanılmaz gibi geliyor ama ilerde aklınıza bile gelmiyor emin olun .

0

çok sevdiğim bi rap şarkıcısının sözü geldi aklıma. tam da bu konuya uygun. zaman her şeyin ilaciysa sileyim eczaneleri.