0

evet zaman her şeyin ilacıdır. zaman elbette ki unutmayı öğretemez insana ama alışmayı öğretir. zamanla her şeye alışırız. çünkü artık eskisi kadar acı duymayız. acı hiçbir zaman ilk günkü tazeliğini korumaz zaten. nasıl bir ekmek bile tazecikken günler geçtikçe bayatlıyor, sonra da küfleniyorsa insanın çektiği acılarda öyle işte zamanla pas tutuyor. yaralar kapanıyor, kabuk bağlıyor. olay zamanla ilgili değil aslında, alışmakla ilgili. üzüldüğünüz şeylerin sizi eskisi kadar üzmediğini, acı vermediğini fark ettiğinizde bununla yaşamaya da alışmış oluyorsunuz. :)

1

zamana bırakmayı da zamanla bıraktık. zaman her şeyin ilacı ama hasta ilacı kabul ediyor mu bu önemli. kimisi zamana bırakmak bir yana sabaha bile bırakmaz...

0

zaman herşeyin ilacı değildir sadece zamanla insanlar duruma alışır durum anlamını yitirir duygular değişir

0

duruma gore değişebilir zaman herşeyin ilacıdır

0

ilacın amacı iyileştirmek. zaman iyileştirmez, sadece alıştırır. zaman ilaç değildir, uyuşturucudur

1

her şeyin ilacı mı bilmem ama en iyi ilaç gerçekten. zamanla tam geçirmese de acıları ağrıları dindiren, insani huzura yaklastiran bir ilaç. çoğu şeyi ona bırakmak lazım.

0

evet zaman her şeyin ilacı bence

0

zaman her şeyin ilacı lafı değil de acıya alışmak oluyor bu sanırım. daha güçlü ayağa kalkmak .

0

zaman gerçekten her şeyin ilacıdır. zamanla acılar diniyor ve unutulmaya yüz tutuyor.

0

ever zaman herşeyin ilacıdır bazen ama acıları kayıpları yaşanmışlıkları unutturmaz sadece zamanla alıştırır. bir insanın yokluğuna alıştırır. yaşattığı hislere alıştırır yada fakirliğe zenginliğe iyiye kötüye zaman insan oğlunu herşeye alıştırır.

0

bence zaman herşeyim ilacıdır beklemek lazım üstad lazım sabırla

0

bu soruyu ben sormuştum kaldır bence yoksa ban yiyebilirsin.

0

zaman herşeyin ilacıysa fazlası intihara girmezmi demişler