0

fiziksel olarak evet ama duygusal olarak hayır asla olmadı zaman geçtikçe pişmanlıklar birikmeye başlar seni yiyip bitir. dünyaya uyum sağlaman gerekir ama üstünde biriken yükler uyum sağlamanı yavaşlatır bir yerden sonra tamamiyle robota dönüşürsün. sabah kalk, yemek ye, giyin, işe yada okula git, geri dön, yemek ye , uyu. bu döngüye bir kere girdiğin zaman çıkması çok zor oluyor olumlu yanları varmı var örneğin bu cümleleri yazacak kadar düşünceli bir insan olma yolunda ilerliyorsun kendini düzeltmeye çalışırken verdiğin sözleri tutamamaya başlıyorsun kendi verdiğin sözleri bile. asla zamana güvenme

0

zaman kesinlikle herşeyin ilacıdır insanlar zamanla fiziksel veya ruhsal yönde olmak üzere farklı türlerde değişebilirler bu yüzden zamana güvenmeli ve hayatı akışına bırakmalıyız.

0

aslında şöyle, zaman denilen şey ilaç için bir amaçtır. yani şöyle söyleyebiliriz siz kendinize zaman tanıdığınızda bir problemin üstesinden gelebilirsiniz ama o zamanı doğru ve verimli kullanmanız gerekir. ben zamana brakıyor geçer nasıl olsa diye bir olay yok, çaba sarf edeceksin kendine ayırdığın zamanla problemi bulup zaman içinde o problemin nadıl oluştuğunu anladıktan sonra yapabileceklerini yapıcaksın. ve bu olaydan sonra zamana brakabilirsin. demem o ki zaman bir ilaç değil ihtiyaçtır.

0

zaman her şeyin ilacıdır diye düşünmüyorum zaman sadece alıştırır.yaşanilan çok büyük acilar var alisilmamis bu acilar ilk gun ki gibi taze kalsa insan yasayamaz ama zaman icerisinde insan bu aciya alisir ve o aciyla yasamayi ogrenir hayatina devam eder yer,icer,güler ama acisi hala icindedir sadece gecen zamanda bu aciyla yasamaya alismistir bu yuzden de sanirim zaman her seyin ilacidir denmis ama bence degildir zaman sadece alistirir.

0

zaman insanın çözemeyeceği bir kavramdır nedeni ise bu yaşanılan hayatın ta kendisidir.

zaman her seyin ilacıdır çünkü hayat basit bir şekilde yaşamımıza devam etmemizi sağlıyor ve biz de ne olursa olsun ya altında kalır eziliriz yada yolumuza devam edeceğiz bundan başka çarem izin olmadığı durumlar pek çoktur fakat zaman her şeyin ilacıdır sözü görecelidir çünkü insanlar için değişen bir durum bunu tam tersine çevirir kendi gayret ve emeklerimiz ile donilmeyecek yollardan döner ve yapılmadı imkansız sayılan işleri yapabiliriz ki nikola tesla bir sözünde şunu söylemiştir ki insan imkansızı başarabilir değil insan imkansızında ötesine geçebilir
zamanın geçip gitmesi bizleri bazen mutlu olmamızı bazense tam tersine üzülmemizi sağlar bu durumlarda hayatı ve en önemlisi de kararlarımızı objektif ve gerçekçi olmamız gerekiyor çünkü gerçek her zaman acı olabilir fakat hiçbir şey onu değiştirmez .

0

zaman herşeyin olmasa bile birçok şeyin ikacıdır buna inanıyorum. çünkü zamanla insan alışıyor herşeye mesela sevdiklerimiz öldüğünde zamanla daha az acı yaşıyoruz çünkü zaman bizi onların gidişine alıştırıyor. yani belki unutmuyoruz yine acı duyuyoruz ama en azından bu durumla yaşamayı öğreniyoruz. zamanın en önemli özelliği de bu belkide, yani alışmasaydık hayatımızdaki her olay taze kalsaydı nasıl yaşayabilirdik ki kimse bu şekilde yaşamına devam edemezdi kim bilir belkide yeryüzünde insanşr kalmadı acıdan dolayı ölüp giderlerdi. ama zaman bize alışacaksın diyor ve bunu yapıyor.

0

evet zaman herşeyin ilacıdır vaktinde değerlendirmek gerek vaktinde degerlendırmedıgın her sanıye her dakıka cunku ınsan gecmıste yapamadıklarını uzuluyor iş işten geçtikten sonra

0

evet bence ilacıdır sabır etmeyi bilmelisiniz allah bazen sizi sınar sizde bi sınav sırasında sabır etmelisiniz

0

zaman her şeyin ilacı deriz. çünkü zaman geçtikçe hiçbir şey aynısı gibi kalmıyor. mesela ayrılık acısını zamanla unuturuz unutmazsak bile alışırız. zaman gerçekten birçok şeyin ilacı bazen deriz ya zamana bırakalım işte bu bazen gerçekten doğru bir şey. mesela insanları tanırken genellikle bunu yaparım zamana bırakırım çünkü zamanla belli olur ne olduğu. zaman çoğu şeyin ilacı bence. bu yüzden zamana bırakmak en iyisi. mutlak unutmak olmasa da alışıyorsun her şeye zamanla.

0

zaman hersyin işacıdır. zamanla hersey gecer yaralar kabuk bağlar. zaman herzaman ilk günkünden daha iyi hissettirir kendinizi. bugün hayatım mahvoldu iyotsunuz ama zamanla bakıyorsunuz hersey yolunu buluyor yarın sabah olmasını istemiyorsunuz ama bakıyorsunuz sabah olmus vr o kortkuyunuz hiç birşey yok. hersey gecer tabi insanın içinde acılar kalır ona yapıcak bişey yok ama zaman bir cok acıya ilaç gibi gelir. insanların sevdikleri ölüyor ilk zamanki acıları ile zaman gectikce duydukları iisetikeleri acı aynı mı kesinlikle değildir. elbette üzlüyor insan aklına gelince ama zamana bırakmak olmayan birşeyi gecmeyen bir yarayı zamana bıtrakmak en dogru karardır.

0

tabikide hayır zaman sadece size nasıl bir olayın ,hayatın içinde olduğunuzu zamanla yaşadığınız şeyleri alıştırır.

0

zaman alışkanlık yaptırır bundan dolayı üzüntüler zamanla hafifler

0

öyle söyleniyor bazen gerçekten zaman ilaç oluyor ama bazen ne yapsanızda zaman acilarinizi unutturmaya yetmez. ben çoğu zaman beklerim ve gerçekten faydasını görmüşlüğüm vardır.

0

hayır elbette bazen bir aspirin zamandan bile iyi geliyor

0

bu sizin kişiliğinizle ve kendi karakterinizle ilgili bir durumdur bazı insanlar var gerçekten zamana ihtiyaç duyuyor beklemek gerektiğini hissediyor bazıları da var direk atlatabiliyor

0

değildir. çaresizler için böyle bir durum söz konusu.