0

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. ben de talepte bulunacağım.

0

o 24 yazar içinde değilim ama en yakın zamanda ödeme alacam.

0

@maigunluk hemen talep edebilirsiniz üzülmenize gerek yok. belirli bir gün yok talep için. ben cumartesi talep ettim bugün hesabımda. kesinti yok, aksama yok gayet hızlı. site bir kez daha güvenimi kazandı.

0

ben başlayalı henüz üç gün oldu o sebepten dolayı henüz yirmibeş lirayı tamamlayamadım ve çekim için gerekli koşulu oluşturamadım ve maalesef para çekemedim en kısa sürede bu kotayı doldurup para çekim talebinde bulunacağım .

0

@maigunluk ben iki kez aldım ikisinde de param 24 saat içinde yattı. kesinti de yaşanmadı.

0

henüz bir ödeme alamadım çünkü bu sitede yeniyim ama soru sormak istiyorum soru butonuna basınca da en az 60 soruya cevap verdikten sonra soru sorma hakkını kazanacağım şimdilik hiçbir sıkıntı görünmüyor ama ben bütün yorumları okudum kesinlikle ödeme insanlar ve bu platformdan memnun olan bir çok insan var kesinlikle bence çok faydalı bir site özellikle bilgi alışverişleri kafandaki soruları sorman soran insanlara cevap verip onları tatmin etmen bence çok güzel üsleri bunları evde hiçbir şey yapmayarak gelir elde etmen bence harika bir şey kesinlikle bence kocamı alanlar vardır 25 tl üzeri ödeme talebinde bulunabiliyormuşsun

1

tebrikler benimde ilk 25 tlem hesapda. sevindim emeğimin karşılığını almama. teşekkürler sorumani.

0

ben henüz bugün siteye kayıt oldum. darısı bizim başımıza inşallah. sen de ve diğer arkadaşlar da parasını güle güle harcasın inşallah.

0

ben de ödeme aldım, param hesabıma geçmiş, 66 tl ödeme aldım yani, mutluyum, darısı diğer kullanıcıların başına :)

1

yeni olduğum için henüz o sınıra ulaşamadım 5 tl kadar biriktirebildim. size hayırlı olsun, daha fazla kazanırsınız inşallah darısı bize.

0

ihmal edip talepte bulunmadığım için üzüldüm şimdi. ne kadar sürede ödendi acaba? talep ettikten sonra ne kadr beklediniz yani?

0

henüz daha alamadım yavaş yavaş kazanmaya çalışıyorum.