1

benim için insan ilişkilerinde en önemli olan ve benim en çok dikkat ettiğim nokta saygı ve dürüstlüktür. çünkü ben bana karşı dürüst olunmasını isterim. ve bu yüzden de kendime yapılmasını istemediğin bir şeyi karşımdakine yapmamaya özen göstererek karşımdaki insanlara karşı da saygılı ve dürüst olmaya çalışırım. çünkü bütün duygular bitebilir ve önemli olan saygını kaybetmemektir .saygı olduğu sürece insanlar birbirlerinin yüzüne bakabilirler. ama saygınızı bitirdiğinizde karşınızdaki insanın yüzüne bakabilecek bir durumda bile olmazsınız. o yüzden saygı ,sevgi olmadığı durumlarda bile insan ilişkilerini dengede tutacaktır. ve dürüstlük de her zaman en önemli noktalardan biridir. eğer ki kaybedeceğinizi bilseniz bile dürüst olmaya devam edin çünkü dürüstlük her zaman kazandıracaktır size.

1

insan ilişkilerinde saygı ve sevgi olması lazım karşında her ne kadarda kim olursa olsun saygılı olmak lazım birde bir kişiyi tipi ile yargılamamak lazım ne kadar cirkin de olsa o kişiyle güzel sohbet edilmeli tipi ile dalga gecilince o kişi kimseyle konuşamaz hale gelir ve icine kapanır.

1

insan ilişkilerinde en çok dikkat ettiğim birçok şey vardır. bunların başında saygı dumak ne olursa olsun karşımdakini sevmesem bile mutlaka saygı duyarım. karşılıklı birbirimizi dinlemek ve sunulan fikirlere saygı duymaya dikkat ederim.