0

bence piyasada hep var olacaktır ama dilerim ki bu kadar moda halde devam etmez.

0

piyasadan kaldırılcağını sanmam. ne kadar sevmesem de kaldırılması için bir gerekçe sunabilceklerini sanmıyorum.

0

ben hiç tastiv etmiyorum asla valla en kısa sürede kaldirsinlar ben hiç memnun de ilim bu uygulamadan.

0

boyle herkes kullanmaya devam ederse kalkacagini pek sanmam ama artik biktik gercekten

0

lütfen kaldirsinlar kizlar iyice çığırından çıktı çünkü yani sacma sacma oralarini buralarini açıp dans ediyorlar tamam bazıları çok güzel videolar komik falan ama kızların öyle yaparak ortalıkta dolanmalari çok sinirime dokunuyor.

1

o kadar çok reklam yaptı ve o kadar çok kullanıldı ki. oldukça popüler oldu bir anda. halende devam eden bir akım. bence uzun süre bu işkencelere maruz kalmaya devam edeceğiz. reklamlardan yıldığımız yetmezmiş gibi.

0

her uygulamanın hazin bir son olduğu gibi bu uygulamanın da elbette hazin bir son olacak piyasada unutulacak yani hani zaman derseniz buna kesin bir zaman veremem ama çok sürmeyeceğini tahmin ediyorum 2 3 yıl daha sürer en fazla bir zamanlar hatırlıyorsanız vine vardı ne oldu 2011'de uygulama kapandı bu uygulamada kapanır mı bilmem ama piyasada pek fazla durmaz gibi çünkü içerikler hep aynı ve bir şeyi çıkmış durumda affedersiniz...

0

şu anda bakıldığı zaman gerçekten çok kullanılan bir uygulama olduğunu görebilmekteyiz. ama ben hiçbir şekilde telefonuma indirmedim bu uygulamayı ve hiçbir şekilde de yararını görmüyorum. benim için çok gereksiz bir uygulama olduğu için pek fazla kullanmayı da tercih edenlerden biri değilim açıkçası.