0

saçma bişey bence ne için yapılmış ve insalar ne için uğraşıyor koca koca kadınlar gidin abdest alın namaz kılın bu ne oynuyorsunuz utanmadan

0

hayir kullanmiyorum kullanmakda istemiyorum

0

herkes bir şeyler çekip çekip koyuyor sosyal medyaya.ve gerçekten çok saçma şeyler çıkmaya başladı ortaya.zaten bir şey çıkmasın bizim ülkede tamam virüs gibi yayılıyor.bana çok saçma geliyor bu program.

0

tik tok uygulamasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. bu yüzden de tik tok uygulamasını hiç indirmedim. kullanan arkadaşlarım var ama bana cidden gereksiz bir uygulama gibi geliyor.

0

çok gereksiz bir uygulama. indirdim ve dikkatimi çekti ki anasayfada hep saçmalayan yarıçıplak kızlar var

1

çok gereksiz bir uygulama. artık o kadar saçmaladılar ki insan sosyal medyada gezinmek istemiyor bunlar yüzünden. çünkü her yerde karşımıza çıkıyorlar.

0

bu uygulamanın artık çok gereksiz ve anlamsız olduğunu düşünüyorum.ülkede bu uygulamayı kullanmayan kişi kaldığını düşünüyorum. instagram,twitter,facebook gibi paylaşım sitelerinde en çok paylasılan videolar bu uygulama ile cekiliyor. onlar yetmezmiş gibi youtube’de izlemek izlediğimiz her paylaşımın başlangıcında tiktak uygulamasının raklamları cıkıyor. milyonlarca insan anlamsız,saçma sapan videolar cekip bunlar sosyal paylaşıyor.

1

reklamlarını görmekten fenalık geldi. abartıldı ve laçkalaştı.