0

kullanmıyorum. sadece saçma sapan içerik üretenleri hoş bulmuyorum. bazıları çok güzel videolar çekiyor. özellikle yabancılar.

0

tictoc uygulamasını kullanmıyorum ve kullanan kişilere de pek iyi gözle bakmıyorum çünkü salakça videolar çekiyorlar özellikle de kızlar .amaçlarını anlamıyorum yani çünkü saçma sapan video çekiyorlar ama yurtdışındaki insanlara baktığımızda gerçekten kaliteli videolar çekiyorlar bizim ülkedeki insanlar ise kendilerini beğendirme ve gösterme amacı taşıyorlar o yüzden ortaya iğrenç bir görüntü çıktığını düşünüyorum.

0

turkıye de kulanan kısı cok vıdeoları falan ınstagram da falan goruyoruz cok sacma vıdeolar ortaya cıkıyor. bende hıc kullanmadım ama yurtdısındakı ınsanların cektıgı tıktok vıdeoları gayet hos ve guzel bızım ulkedekıelrden bır cacık olmaz

0

ben ilk zamanlar indirdim sonrasında izlediklerim karşında utandım ben iyilik yapan da atmış kötülük yapan da açık seçik resimler kapalisida acigida hani ben erkek olarak utandım inanin o yüzden asla tastif etmiyorum bunu kapattım sildim bende uygulamayi.

0

hayir kullanmiyorum hicbi zaman kullanmakda istemiyorum

0

valla o uygulamayı asla kullanmam. çünkü iyice saçmalıyorlar. herşeyi alet etmişler. kullanan insanları anlamıyor, kendilerini lezil ediyorlar ama yine kullanıyor. amaç nedir yani kullanmakta ki.

1

hayır kullanmıyorum kullanmam da. o uygulamadaki insanlar artık o kadar saçmaladılar ki. geçen gün bir video gördüm. sınıfta öğrenciler çekmiş. videonun en sonunda sanırım videoda gözükmeyen bir kişi videoda gözüken iki kişinin üstüne sıra atıyor. tam emin olamıyorum sıra olduğuna ama baya ağır bir şeydi belliydi yani. işte bu videodan ne kadar saçmaladıklarını anlayabiliriz.

0

hayır asla! hatta öyle bir şey ki her yerde karsıma cıkmasından nefret eder oldum artık. yani bi insan ne için hemn kendini rezil enen hemde cok saçma sapan viedolar ceker? cidden artık anlam veremiyorum ben. ülkemizde yaşaklanması gereken bir uygulama oldugundan hiç süphem yok...!

0

kullanmıyorum ve kullanananları sami bulmuyorum

0

hayır kullanmiyorum ama youtube de reklamlara gözüm çarpıyor memleketteki bütün salaklar resmen orada
yetkililer bu uygulamayı. turkiyeden uzaklastirsin yoksa bu kızlar çıplak bir şekilde çıkacak karsimiza