0

şöyle ki biri çıkıyor saçma bisey yapıyor ve bizim insanlarımz bunun devamı ni getiriyor saçma bence

0

tiktok normalde kısılerin edeplice video cekıp ses kaydetme guzel anılari paylasmak ıcın ugrasılır.ama bizim insanımız napıyor yok oyle guzel bırsey deıl herkez kötü seyler kullanıyor vede hıc saglıklı seyler olmuyor o yüzden harici syeler olmuyor tıktok boyle yani.

0

tiktok şöyle özetlenebilir tiktik sadece bir ses uygulamasıdır sesli video üzerine video çekılır ve bi nevi dublaj gibidir yanı bu kullanıcıların yaptıgı şeylerdir işte biyerlerden falan bulurlar ve söylerler tiktika atarlar ben bı kere bile ındırmedım ve oldukça saçmalığa kadar gitmeye başladı diyebilirim sizlere ben o konuda iyice sıkıldım söyleyebilirim heryerde reklamlarda youtobede dahi çok sık görmeye başladım ve vıdeolar aşırı derecede şaçma diyebilirim yani kız vıdeoyu bıle çekerken utanıyor ve bunu sağa sola atıyorlar çok garip diyebilirim ve ülkemizde bu tiktok olayı çok yaygın oldu insanlarımız artık şu etkısınden çıkmalarını istiyorum yani onları yaparak komık falan olmuyorsunuz ciddi olmuyorsunuz boş boş video çekıyorsunuz ama kımseye tabıkıde bı laf söylemiyorum herkes istediğini çekebilir herkes istediğini yapabilir herkes özgürdür bu konuda ama ben yapmamanız tarafındayım.

1

tik tok ses üzerine video çekilen bir uygulamadır. bir nevi dublaj uygulaması da denilebilir. tik tok kullanıcılarının başlattığı akımda tik tok akımı. videolar saçma sapan yerlere gitmeye başladı artık. reklamlarından gına geldi. temennim çabucak bitmesi.

0

bir uygulamadır bazı sesler veya şarkılar çalarken siz söylüyor yada konuşuyormuş gibi yapılan kısa kısa videolardır