1

burada şu ana kadar anladım kadarıyla herkes ne kadar dese de cevaplar daha çok kazanıyor ama ben şu anda anladığım kadarıyla sorular daha çok kazandırıyor çünkü sorular çok çabuk ve az bir sürede soruluyor ama cevaplar yazısıyla düzeltmesi ile ve cevabı bulması ile bayağı insanın zamanı alıyor evet belki kaç kuruş sorulardan daha çok vermiş olabilir ama o da harcadığımız zamanı bile yetmiyor çünkü bazı soruların dakikalarca araştırıp buluyoruz ben en çok bu birkaç gün de anladım ki demek ki bu yazarlar onun için o kadar çok soru soruyorlar hiç cevap vermeye gerek duymuyorlar ama genellikle ben en çok cevap vermeye çalışıyorum yani az da olsa çok da olsa hem soru hem cevap kazandırıyor.

0

suan sitede iki kati kazanc etkinligi var. sadece cravp yazarsan gecerli. soru sotmada malesef iki kati kazanc saglayamiyorsun. yani zaten cevaplarda guzel kazanç saglayabiliyorsun. iki kati kazancla daha fazla kazanc saglarsin. cevaplarda daha fqzla kazanc saglandigi icin cevap yazmani tavsiye ederim. ;)

0

sorulara crvap vermek daha cok kazanc saglamaktadir.... zaten daha cok kazanan srkadaslarimizin istatistiklerine baktiginda crvap sayisinin daha fazla oldugunu gorursun. benimdr mesela suanki istatistiklerime bakarsan 92 küsürlü, 93 tl ye cok yakin oldugumu bilmrni isterim. yani bu istatistiklerle o kadsr kazanmisim. ama cevap sayimdaki istatistikleri soru sorma olarak yapsaydım o zaman 30 lira civari bir kazanc saglayacakti bana... yani buradan yola ciksbilirsin cevaplar mi daha cok kazandiriyor yoksa sorular mi daha cok kazandiriyor diye. :) secim senin. :)

0

sorumani'nin düşüncelerimize duyarlılık göstermesinde memnuniyetlik içinde bulunuyorum, sorduğumuz sorulara fazla kazanç vermiyor 2 kuruş veriyor sadece ama sorulan sorulara cevap verecek olmamızla birlikte güzel kazançlar elde ediyoruz çünkü mantıklı kendimize özgü uzun metinler yazdıkça da karşılığını alıyoruz sorumani sitesinden.ben daha çok sorulan sorulara cevap vermek ile uğraşıyorum, sorduğum sorular verdiğim cevapların 3 katı altında zaten.size de tavsiyem cevaplar vermenizden yanadır, soru sormak ile pek fazla yol ilerliyemiyoruz

0

tabi ki soruya cevap vermek daha çok kazanç getirir soru sormak genelde daha az kazanç sağlıyor o yüzden genelde soru cevaplamaya bakın bence ve cevap verirken genel de uzun ve anlamlı yazmaya çalışın o zaman gerçekten güzel kazançlar geliyor.

0

cevaplamak daha fazla kazanc sagliyor. soru sordugun zaman 2 kurus aliyorsun sadece. ama cevap yazdiginda alt limit 1 kurus.... daha uzun yazdigin zaman, uzun yazmana bagli olarak kazancinda artiyor. yani en azindan ben daha cok cevaplara gidiyorum. cevap yaziyorum. uzun cevap yazabilecegim sorular favorim. cunku bir cevapta 40 kurus civari bir kazanc sagladigim oluyor genellikle. birde altin sorular var. onlar bir crvap verdigimizde kazandigimiz kazanca gore %20 daha fazla kazanc sagliyor. orada da mumkun oldukca uzun yazmaya calisiyorum mesela. orada da en fazla 61 kurus kazandım ben ama bir ara bir arkadasimiz 85 kurus kazandigini soylemisti o altin soeulardan birine yazdigi uzun cevaptan dolayi. soru sormak biesey degil yani. jerkes soru soruyor anasayfada gordugumuz gibi. :)

0

bu bence siteyi kullanım açısından herkesi ilgilendiren çok güzel bir sorudur, ben de öğrenmiş oldum, teşekkürler, cevaplamaya devam ediyorum.

0

cevaplar daha çok kazanç sağlıyor soru sormak daha az kazanc sağlıyor

1

soru standart 2 kuruş kazanç getiriyor. cevap da ise kelime sayısına göre kazanç artıyor. yani sorulara kaliteli, özgün ve uzun cevaplar verirseniz sorudan daha fazla gelir elde edebilirsiniz cevaplarda.

1

cevap vererek para kazanmak bana daha mantıklı geliyor yani.ne kadar uzun cevap verirsen kazancın yani kuruşun artıyor.

2

teşekkürler arkadaşlar bilgi için.dün gece üye oldum o yüzden sormak istedim.ama sorularda basit sorulsa hiç fena olmaz.

2

bence cevap verdikçe daha cok kazanıyorsun.

2

herkes bu soruyu soruyor her ikiside aynı kazancı sağlıyor

2

cevaplar daha çok kazanç getiriyor, özellikle altın sorulara verilen cevaplar. bir de uzun cevaplar daha çok oara kazandırıyor

2

ben genel olarak cevap vermeyi uzun yazarsan daha fazla kazanç alıyorsun.

2

sanırım cevaplar daha çok kazanç sağlıyor. çünkü ne kadar uzun cevap olursa o kadar çok kazanç sağlıyor.

2

bu sorunun cevabını bilmiyorum ama sanırım soru sormak daha çok kazanç getiriyor