1

çocukluğumdan bu yana kedi besledim ve hâlâ da besliyorum, her hayvan eğitilebilir yeter ki bunu siz aşılayın küçük sevimli dostlarımıza.köpeklerden korktuğum için beslemeye cesaretim dahi olmadı hiç, kediler biraz daha sevimli ve tatlı geliyor doğumundan itibaren.kedi insanıyımdır kısacası, keşke insanlar barınaklardan veya sokaklardan birer hayvan alıp beslese

1

kedi köpek ayrımı yapmıyorum ikiside allahın yarattığı canlılar insanlara muhtaç varlıklar günümüzde malesef şiddet görüyorlar

1

ben daha çok kedi insanıyım.çünkü kedileri daha sevimli buluyorum .köpeklerden ise korkuyorum.bazen ürkütücü olabiliyorlar.

1

ne kedi insanıyım ne köpek insanıyım ne kuş ne de kelebek insanıyım bütün hayvanlardan aşırı derecede çok korkuyorum sadece ve sadece karıncaları çok ama çok seviyorum kimseye bir zararı yok çalışkan hayvanlar beslenebilen bir hatvan olsa karınca beslerdim :)
araştırdım hatta karınca evleri varmış ama karıncalar için tam bir eziyet hayvanlara eziyet etmeye de çok karşıyım diğer hayvanlara da sevmiyor değilim aslında sadece çok korktuğum için yaklaşamıyorum ama karıncaların yeri bende başka ha bir de karga besliyorum evde :)
yani evde besliyorum dediğim camın kenarına onlar için yiyecek bir şeyler koyuyorum yapabileceğim daha fazla bir şey yok maalesef.

1

ikisinide çok severim aslında ayrım yapmak istemezdim ama . köpeklere karşı biraz korku hissi duyduğum için kediciyim diyebilirim . kedileri çok severim çok da iyi anlaşırım daha öncede beslemiştim kedicikler diyorum.

0

valla bızım evde bır kedı adı dugme mehmet abısını cok sevıyor ama o ona yaklaşmıyor ne etse ne yapsa olurmu bence bizi ınsanımız mehmet hayvanımız dugme

0

kedi de köpek de çok severim. kedim var köpek almama annem izin vermiyor. birgün alacağım annemi ikna edeceğim.