0

evet gerçekten hızlı geçiyor çünkü ben daha üniversiteye geçtiğimi dün gibi hatırlıyorum. zaman su gibi geçiyor insanlar yaşlanıyor büyükler ölüyor, küçükler de hemen hızlıca büyüyor.

1

evet özellikle son bir kaç senedir zamanın çok fazla hızlı geçtiğini düşünüyorum. bir bakıyoruz yeni yıl gelmiş bir bakıyoruz o yılda bitmiş gitmiş. gerçekten bazı durumlarda zaman kavramını bile yitirebiliyoruz. sanki her gün birbirinin aynısı gibiymiş gibi geçip gidiyor. sabah ve akşam arasındaki süre bile bana nedense aşırı derecede kısalmış gibi geliyor. bazı anılarımı hatırlıyorum mesele üzerinden uzun yıllar geçmiş ancak bana sanki dün yaşamışım gibi geliyor o kadar yakın bir zamanmış gibi hissediyorum. hatta bazen kendi yaşıma bile inanamıyorum ne ara bu yaşa geldim aklım almıyor valla.

0

eğer çok ızla akıp gittiğini düşünüyorum . iş güç içersinde olsam sanırım bugünde bitti diye düşünürdüm daha çabuk zaman geçerdi . evdeyim ama ona rağmen böyle düşünüyorum günler hızlı hızlı akıp geçiyor .

0

zamanın geçmesini beklersek, asla geçmez..
ama bir bakmışsın 25 - 30 yaşına gelmişiz. o zaman hızlı geçtiğini anlarız işte..

0

zamanın kesinlikle çok hızlı geçtiğini düşünenlerdenim. mesela 2018 yılı ne zaman bitti hiç anlamadım. keşke zaman bu kadar çabuk geçip gitmese...