0

tasarruf her anlamda ver her kurumda yapıldığı zaman tasarruf olur. maalesef meclis harcamaları son gaz drvam, yurtdışı ve yurtiçi geziler son gaz devam. her yurtiçi gezide en az 25-30 resmi kurum aracı eşlik ediyor, tüketilen yakıtın haddi hesabı yok, yurtdışı gezilerde en az 150 kişi oluyor bunların yemeleri içmeleri yatmaları kalkmaları ve ayrıca harcırah ları devlete fatura ediliyor. ülkemizde tüm kurum müdür ve müdür yardımcılarının makam araçları bulunmakta. herkes bir yol tutturmuş gidiyor. tasarruf nerede, bilen yok.

0

hahaha :))) devletin tasarufa geçmiş yav heheh o devlet anca insanların üzerinden tasarufa girer anca bizden aldıklarını oturup yesin o

1

tasarruf devlet mi yapacak.. aksaraylarından tasarrufa başlasanız yetecek de artacak belki de.. ama yapacaklarına daha da masraf yapıyorlar.. geçen hafta okumuşsunuzdur.. merdivenlerdeki halıları görmüşsünüzdür.. 2014 yılındaki değeri ile 30 basamaklı merdivene döşenen halının maliyeti 4 milyon lira imiş.. haram olsun benim hakkım.. altlarında son model makam araçları.. bakanlıklar için tuttukları binalara verdikleri uçuk kira bedelleri falan.. bunlar sorsanız müslüman..

0

her şeyin olmasa da bazı şeylerin fiyatı düştü.

0

devlet sanırım bizim üzerimizden tasarrufa geçti.

0

benzin ucuzladı motorinde aynı şekilde bazı şeylerin fiyatı bayağı düştü belki de ondan bahsediyorlardır.

0

zaten bizim görmediğimiz yerlere bol bol paralar akıtılıyordu belki onlar adına bir tasarrufa gidilmiştir.

1

yaptığı tek tasarruf alınan memur sayılarıdır.