0

bu hayat siz nasıl isterseniz o şekilde sürüp gider. nasıl yaşıyorsanız hayatınızı ve hayatınıza nasıl yön veriyorsanız öyle de gidecektir. insan bazen birşeyleri değiştirmek istemez sabit kalır hep aynı düzen ve rutin içerisinde hayatına devam eder. veya değiştirmek ister öylesine değiştirir ki yaşamını gğngelir kendini tanıyamaz hale bile gelebilir. yani siz nasıl yaşamak istiyorsanız o şekilde bir hayat sizin karşınızda olacaktır. ister sevdikleriniz ile ister aile kurarak ister mesleğiniz veya çocuklarınıza bağlı kalarak veya yalnızlığa mahkum olarak herşeyi belirleyen insandır herkes kendinden sorumludur böyle bir durumda da kararı verecek olan sizsiniz hayat sizin.

0

türkiye nin yarısı böyle gitmemesi yıllardır çabalıyor da, yönetimi elinde tutanlar acı da çekseler haksızlık ve zulme de uğrasalar, din ile aldananların dışında ben seçtim, benim benim diye egolarını tatmin etmiyorlar mı bütün olan bir millet karpuz gibi ikiye bölünüp ger gün bir de kavga etmiyor mu daha doğrusu kendileriyle etmiş oluyor eğri de dpğru da gören göz için apaçık ortada çünkü

0

bu hayat neden hep böyle gider? cevap veriyorum. bu hayat oldukca acımasızdır. parası olanlar kaliteli bir yaşam sürerken, parasızlar her zaman azildikleri bir hayat sürüyor. hayat hep böyle devam ediyor çünkü; para için kendini hice sayan ve para karsılıgında her seyi yapan insanlarla kaynıyor. hayat bu kadar acımasız olmak zorunda mı? hep böyle gitmek zorunda mı? para oldugu sürece evet. bu düzen hep böyle gidecektir.

0

eğer farklı olması için çabalamıyorsan aynı gider. birşeyler kendi kendine olmaz. çabalamak gerekir. uğraşmak gerekir. farklı bir hayatın olsun istiyorsan bunun için uğraşmalısın. rutinliginden kurtulmalısın.

1

çünkü kimse farklı bir şekilde gitmesi için özel bir çaba vermiyor. bunun yerine böyle gelmiş böyle gider deyip geçiyor.