2

sürekli alış veriş yapmayı sevmem. bütçeme göre ihtiyacım oldukça alış veriş yaparım.

1

çok fazla keyfi alışveriş yapacak durumda değiliz ihtiyacımız olduğu zamanlarda kendimize yeteri kadar alışveriş ihtiyacımızı yapıyoruz

1

vala ben bekarken her hafta pazar günü aynı yere gidip alışveriş yapardım adam bile bana derdiki ya bizim devamlı müşterimiz sensin tamam güzel hosta her hafta aksiyon bu elbiseleri napcsn sen diyordu :) ben çok severim alışveriş yapmayı ama artk evlendim ihtaycm olacağı zaman alirm .

3

daha çok ihtiyacım olduğu zamanlarda alışveriş yaparım.

1

ihityacım ne zaman olursa gerçekten o zaman yaparım ,bu 1 ay olur 2 ay olur yada 2 hafta da 1 olur o duruma göre değişir.

1

alışveriş yaptığım şeye bağlı biraz da.. mesela bir kitap. her an alabilirim aslında. sankı o an bitirebiliyormuşum igbi kitapları :d :d bazı kadınlar nasıl böyle alışveriş delisi, deli gibi kıyafet deneyip alıyorlar, bende kitaplarda öyleyim. ama bir kıyafet konusunda öyle değilimdir mesela. ayda bir veya daha uzun bir sürede gider alışveriş yaparım. o da neden? illa bir pantolonum yırtılacak, ayakkabım parçalanacak. :d :d kıyafet alışverişini öyle yapıyorum ben mesela. öyle çok kıyafet delisi değilimm çünkü. unutmadan... bu aralar çok abur cubura daldım. bu aralarda abur cubur alışverişi yapıyorum.

1

öyle çok alışveriş yapan bir insan değilim. günlük aldığım bir sigaram var, arada abur cubur alırım tamam.

1

maddiyatla alakalı oldukça yapiyoz iste

1

çok nadir alışveriş yaparım. aldığım şeyleri eskiyene kadar kullanırım. alıştığım şeylerden kolay vazgeçmem. israfa lüzum yok. alamayanları da düşünmek lazım.

1

elimde olsa hemen hemen her gün alışveriş yaparım çünkü yeni şeyler almak her insanı mutlu ettiği gibi beni de mutlu eder ama genel olarak ayda bir alışveriş yaparım.

1

abur cubur cerez vs ise 2 gunde 1
sigara ise gunde 1 paket :)
ev mutfak alisverisi belli bir gunu yok ihtiyac neyse cikar alirim

1

ayda bir sefer faşan yaparım başkada yapma gereği duymam ihtiyacım olursa sıklıkla yaparım yani.

1

ihtiyacım oldukça alışveriş yaparım.ev alışverişinide haftalık olarak yapıyoruz.ihtiyacım olan şeyleri genellikle internetten almayı severim çünkü daha güzel ve daha uygun geliyor.