0

site reklam da yapmıyor kazancı nereden geliyor

0

bu siralar iki kati kazanctan oturu yazarlar daha cabuk 25 tl limite ulasir oldular. ve limite ulasanlar hemen odeme talebinde bulinduklari icin incelemeler uzun suruyordur. verilen cevapların ve sorulan sorulari tek tek okuyorlar...

0

siteye sorarsanız daha iyi olur sanırım.cuma günü yaptınız herhalde.araya cumartesi ve pazar giriyor.yarın büyük bir ihtimal yatar sanırım.benim de bir kez olmuştu.cuma istemiştim çarşamba yatmıştı.

0

bilmiyorum ama ben de çarşambayı perşembeye bağlayan gece yani perşembe günü ödeme talebinde bulundum. sanırım yanlış hatırlamıyorsam 25 ocak tarihi olması gerekiyordu. ama benim de param hala yatmadı ben de şu an çok merak ediyorum neden yatmadığını. site ile iletişime geçecek bir yerde bulamıyorum. o yüzden umarım paramız yatar sonuçta orijinal içerikle yazdığımız bir emek var ortada.

0

ödeme bilgilerinizin doğru olduğunu teyit edin. yönetime mail atarak sebebini öğrenebilirsiniz. şimdiye kadar 3 iş gününde hatta aynı günde bile yatırdılar. muhtemelen ya bilgilerinizde sorun vardır yada çok yogunlardır. odemelerinizi alırsınız endişe etmeyin hiç.