2

sorumani sitesinde son ödemelerden sonra bu akşam yeni bir ödeme talebi oluşturdum?

son ödemelerden sonra kimler ödeme talebinde bulundu?

5 cevap
1

ben henüz ödeme eşiğine gelmedim umarım en kısa zamanda alırsın paranı

1

ben de henüz 25 tlye ulaşmadım inşallah en kısa zamanda ulaşırım da ödeme talebinde bulunurum. o kadar geç yapıldı ki diğer ödemeler insan istere istemez merak ediyor. inşallah biran önce paran yatar. güle güle harcarsın. sorumani ödemeleri yaptıktan sonra biraz hareketlilik geldi. bence biraz kendileri de kazanmıştır. inşallah bir daha sorun yaşanmaz. çünkü bir şekilde kazanç sağlamaya çalışıyoruz. bir daha sorun olmaz da biz de devam ederiz. herkese bol kazançlar

0

valla dün akşam da ben verdim ödeme talebimi ablacım. şimdi bunların ne zaman ne yapacağı belli değil artık... bu ödemelerimizi daha kısa sürede yatırırlar umarım. ödemeler yapıldıktan sonra sitede biraz hareketlilik oldu çünkü. en azından bundan dolayı biraz para almışlardır google'dan diye düşünüyorum. hem öyle fazla kişide beklemiyor. ödeme talebi veren iki kişiyiz. bizimkileri de ödeyemeyeceklerse yuhh artık diyorum. yatırıp yatıracakları senin 25 benim 35 toplam 60 tl yani.ha deseler ki paramızı alamadık biraz bekleyin deseler bekleriz. ama onu da yapmıyorlar maalesef. sanki öyle dediklerinde siteyi tamamen bırakacakmışız gibi davranıyorlar. aksine ben sitenin daha fazla kazanması için elimden geldiğinin daha fazlasını yaparım yani... umarım bu sefer hemen yatıramayacaklarsa bile bir açıklamaya razıyım ben. ama o kadar da fazla bir ödeme değil bu ikimizin ödemeleri. umarım hemen yaparlar ödemeyi.

1

yatarsa bana da haber ver. bende 27 tl yi azicik gectim. hemen vermeyeyim dedim. malum 25 tl yapana kadar baya ugrasiyoruz. odemr almisken de hakkiyla bir odeme yapilsin diye. bu aksam biraz sitede takilmak istiyorum biraz daha arttirmak istiyorum çünkü. odeme yaparlarsa gule gule harca ablacim. :)

1

ben daha 25 tle limite ulaşamadım ablacım ama inşallah bu sefer uzatmazlar ve kazancını hemen öderler. şimdiden güle güle harca paranı ablacim. :)