0

önemli olan 25 tl sınırına ulaşmak. ondan sonra istediğin kadarını çekebiliyorsun. ayrıca bankadan gönderildiği için bir lira iki lira gönderilebiliyor sorun olmuyor. yani şöyle düşün sen arkadaşına banka üzerinden para göndereceksin ve 41 tl istedi senden yada bırak 41 i 1 tl istedi senden. sen banka hesabından bir tl yi bile gönderebilirsin. hatta bir arkadaşımın sevgilisi her akşam arkadaşıma 1 tl gönderiyordu ve açıklama kısmına da seni seviyorum yazıyordu. romantikliğe bakar mısınız yani önemli olan burada parayı göndermek istemen. istediğin kadar gönderebiliyorsun yani. o bir lirayı sıkıntı etme. para gelmiş ya sen keyfini çıkar. :)

0

25 lira olduktan sonra istediğin miktarı yapıp onu çekebiliyorsun. her zaman böyleydi. alt limit 25 lira ama herhangi bir üst limiti yok. sorumani parayı yatırıyor bir kuşku olmasın. birkaç kez ödeme aldım hiç sorun yaşamadım.

1

25 lirayı geçtikten sonra istediğiniz tutarı talep edebilirsiniz. bunda şaşıracak bir durum yok. sadece ödeme eşiği 25 lira, aşağı tutarı çekemiyorsunuz o kadar üst limit yok.

0

soruyu pek anlayamadım ama benimde 4 tl oldu 25 tl olsun çekim talebi göndercem inşallah emeklerimin karşılığını verirler parayı yatırırlar umarım