0

para da değerlidir aşkta kendine göre değerlidir. ikisi de değerlidir benim için. ancak ikisine de nasıl baktığınız önemli olan. paranız olmadığında huzurunuz da olmuyor açıkcası çünkü herşey para olmuş şu dünya da para olmadan hiç bir ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. bu bakımdan para oldukça önemli. aşk dediğimiz zaman size her türlü güzel duyguyu yaşatan size kendinizi iyi hissettiren ve tüm gerçekliğiyle güzel anılar yaşamanızı güzel duygular yaşamanızı sağlayan bir şey aşk. ben aşkı gerçekçi buluyorum. parayı da bir araç olarak görüyorum. bu sebepten ne aşktan vazgeçmek mümkün ne paradan.

0

para college eli olmuş günümüzde herşey para herşey para aşkta para olmuş nerdeyse ama kendine güvenen azimli biriye en çalışmayı sevip ekmeğinin peşinden koşan biriye en bence paraya çok önem vermemeli insan kendine güvenin var parayı birşekilde bulursun ama gerçek aşkı birşekilde ve heryerde bulamazsın o yuzden bence aşk daha önemli.

0

günümüzde para daha değerli olmuş ben buna şahit oluyorum. kimsenin aşkı düşündüğü yok artık her kes para derdinde parası olsun yeter diyorlar ben çoğu kişi biliyorum hepsi paragöz insanlar paranın tek mutluluk getireceğine inanıyorlar ama ben buna katılmıyorum çünkü düşünsene zenginsin ama eşinle doğru düzgün bi paylaşımın yok onu sevmiyorsun ya da seni aldatıyor sevmiyor insan yerine koymuyorsa parası bile sana itici gelir. ama işte insanlar buna dikkat etmiyor hemen evleniyor sonrada mutsuz oluyorlar parada mutluluk getirmiyor sonra üzülüyorlar bence bu kadar kör olmamak lazım sonuçta para belki yine kazanılır ama aşk kazanılmaz ki ya vardır ya da yoktur

0

sanırım bu aşkı elde etmek için bu kadar para vermen gerek deseler o parayı veririm. ama gelip de bu parayı elde etmek için bu aştan vazgeçmen gerek deseler vazgeçmezdim. para illa ki bir şekilde kazanılır. ama gerçek aşkı bulduysanız bırakmayın. bir daha bulamazsınız.

0

bence şu anki hayatımıza baktığımızda para daha önemli çünkü dönem kıtlık dönemi her şey pahalı aşık olursa bile para olmadıktan sonra bir anlamı yok mesela sevgilinle dışarı çıkıp bir çay içeceksin paran olmadan geçemezsin gezeceksin getireceksin paran olmadan getiremezsin fakat sen zengin olursan ve de paran olursa normal olarak paran çok olduğu için de sevgilin gelir sevgilin olur kızlar peşinde dolaşır yani aşık olur kızı rahatlıkla getirebilirsin lüks mekanlara götürebilirsin yani önemli olan şu anki hayatımızda paranın olması para olduktan sonra her şeyin olması mümkün olabilir sağlık hariç

0

bence para daga cok onemli cunku bence simdi diyiyecekler ask tercih ederim diyorlar ama para olunca ask olur ve her seyde olur bence simdiki kizlar parasi olan erkeklere bakiyorla cunku artik size dedigim para daga iyiyi ama guzel bir sevgilim olsum fakir olmayi tercih ederim ben ama yine ask herseyden daga guzle yine

0

tabiki para daha değerlidir.aşk kısa zamanda yaşanan güzel duygular olmasına rağmen sonrasındaki hayal kırıklıkları kendisinden daha vurucu duygular ortaya çıkarmaktadır.paranin ise böyle bir durumu bulunmamaktadır.yeterli düzeyde paranız olduğu müddetçe aşkımsı duygulari yaşamanız daha olası ve eğlencelidir.

0

para ile herşeyin satın alınabileceğin çok kolay olduğu düşünülüyor ama bunda gerçeklik payı yok çünkü sevgi aşk bu dünya da herşeyin üzerinde bir değerdir insanlık için, para insanın elinin kiri ve bir gün elde ki parada bitiyor.aşk sevgi öyle mi?. öyle değil tabiki de, aşk ömür demek emek demek hayat emek mezara kadar.

0

bence ikiside değerli çünkü parasız aşk olmuyor maalesef.