0

her ikisi de önemlidir. para yaşamak için ihtiyaçlarınızı karşılamak için kendinize ve ailenize bakmak için gereklidir yaşadığınız müddetçe. aşk sevgi de herzaman gereklidir insana huzur getirir mutluluk getirir. insana aşık olduğu zaman. ayakları yerden kesilir kendini mutlu enerjik hisseder. bazen de acı çektirir. aşkın yalanına biçimi herkese göre değişir tabiki ama benim için aşkta para da önemlidir. aşktan ziyade sevgi diyelim sevgi tutku olmasını isterim karşımdaki insana karşı ama aynı zaman da para da olmasını isterim hem kendim çalışmayı hem karşımdaki insanın mesleğinin olmasını sorumluluk sahibi olmasını isterim. çünkü yaşamak için ihtiyaçlarımızı karşılamak için paraya ihtiyacımız vardır para da yaşadığımız müddetçe çok önemli bir yerdedir benim için aşk karın doyurmuyor malesef sadece duygular ve aşk olmuyor duygularda olmalı para da olmalı.

0

hiç düşünmeden cevap veriyorum; aşk daha önemlidir! bu hayatta insan yaşamanın sadece nefes alıp vermekten ibadet olmadığını aşık olduğu zaman anlıyor. para gelip geçer ve her zaman bulunur. fakat aşk öyle diğildir ki. insan hayatında bir kere aşık olur. simdi düşünün sadece bir defa yaşayacağınız bu güzel duyguyu paraya tercih etmek doğru mu? tabi ki değildir.

0

aşk önemlidir ama maalesef bu dünyada maddi bir yaşantı mevcut ve bu yaşantıda para çok önemli bir yer taşıyor. mutlu olabilmek için para çok önemli bir konumda. sadece paranın varlığı ve aşksız bir yaşam çok yeterli olmayacaktır. sonuç oöarak ikisi de gerekmektedir.

0

bencede şu zamanlae para olursa aşkta olur eskiden parasızda aşk oluyormus nasıl oluyor bilmiyorum ama mesela şu an sevgilim var doğru düzgün bi param olmadığı için dısarda aktivite yapamıyoruz para varsa askta vardır bence çünkü artık her şey para.

0

para olursa aşkda olur ancak aşk paraya bağımlıdır yani paradır para olmasa ne yapıcaksın ?