0

mesaj atabilirsin fakat takip edemezsin.

0

mesaj yazabiliyorsunuz fakat birbirini takip etme gibi bir özellik yok zaten olmasında. sorulan sorular hepimizin ekranına düşüyor birbirini takip etme özelliği olsa sadece takip ettiğimiz kişilerin sorularını görebiliriz ve bu sorular sınırlı olur. bu yüzden soruların hepimizin ekranına düşmesi bence daha mantıklı. en azından beğenip cevap vermek istediğimiz soruları seçip cevap verebiliyoruz yada istemediğimiz konuları bilmediğimiz cevapları atlıyoruz. ben bu özelliğin getirilmesini istemiyorum bu yüzden ama mesaj sistemi var birbirimizle haberleşebilmek adına ki sohbet kanalı da aynı zamanda. sadece mesajlar da henüz silme özelliği yok. mesajlarınız silme özelliği gelene kadar kalıyor maalesef. benim de mesaj tutmaya alerjim var gibi bir şey. kalan mesajları hiç sevmem.

0

sitede takip etme yok bildiğim kadarıyla birisini takip edemiyorsunuz. ancak, mesajlar butonu var mesaj yazabiliyorsunuz. sağ üst sekmede kazançları butonunu altında yer alıyor mesajlar bölümü oradan yazabiliyorsunuz.

0

yani isterseniz birine mesaj atabilirsiniz ama birini takip edemezsiniz maalesef. ancak mesaj atarak kişiyle iletişime geçebilirsiniz.

0

istediğiniz kişiye mesaj atabilirsiniz herhangi bir soru sorabilirsiniz takip etme var mı yok mu bilmiyorum ama ne diye mesaj atarsınız ki burası bir arkadaşlık sitesi değil sonuçta birine mesaj atana kadar siteye bir şeyler yazarak birkaç kuruş kazanmanın peşine düşün bence.