0

bir yerlere not alarak bunu cozebilirsiniz bence.

0

unutkanlığa çare olarak en önce bunu giderecek olan besinler tüketin . örneğin , balık çok faydalıdır unutkanlık için hafızanızı güçlendirir..ayrıca balık yağı da kullanabilirsiniz. ceviz hafıza için birebirdir . kesinlikle hergun azar azar ceviz tüketin farkı göreceksiniz .

0

unutkanlık bende de vardı bu sebepten ötürü doktora gittim ve testler yapıldı sonucunda b12 vitamini eksikliği bulundu. b12 vitamini eksikliği unutkanlığa sebep oluyormuş. doktor ilaç yazdı eczahaneden aldım ve kullandım ilaç tedavim bittikten sonra tekrar doktoruma göründüm yine testler yapıldı ve b12 vitaminimim normal seviyelere geldiği göründü. şuan eskisine göre daha iyiyim. unutkanlığın birçok sebebi olabilir bunlardan birtanesi de b12 vitamini eksikliğidir. ne yapmak gerekir sorusuna cevap olarak doktora gidip tedavi olunabilir.

0

unutkanlığınız eğer ciddi ise , doktora görünmenizde fayda var ihmal etmeyin. eğer sıradan normal bir unutkanlıksa , bunu önlemek için balık yağı kullanmanızı tavsiye ederim . balık tüketmeniz de unutkanlık için faydalı olacaktır . ayrıca ceviz bu konuda çok yarayışlı ve faydalıdır . hafızanızı güçlendirmek ve unutkanlığınızı güçlendirmek için günlük azar azar ceviz tüketin.

1

unutkanlik durumu, b12 vitamini eksikliğinden ve kaygı bozukluğundan kaynaklanan bir durum. ben bir dönem aşırı unutuyordum her şeyi. doktora gittim b12 degerlerime bakıldı ve çok eksik cıktı. bir senedir b12 vitamini iğnesi yaptırıyorum. eskiye oranla büyük ölçüde azaldı bendeki unutkanlik .kaygı bozukluğu ve panik atak için de paxsera kullanıyorum. yani ilaç biraz rahatlatsada , unutkanlik için çözüm olmuyor bir de kimyasal olduğu için o da unutkanlığı tetikliyor.

0

unutkanlığın çaresi işe omega 3 almakla başlamalısın bence.daha sonra bol bol bulmaca çöz kelime oyunları oyna,beynini aktif kullan bu yöntemler yaşlanınca alzheimer olamayı önlüyor.

0

unutkanlığın bir çok yolu var besin olarak havuç yemek başka yollar geçmişi düşünmemek , beyni çok yormamak geçmişe takılmamak beyni dinlendirmek genelde böyle yollardan yola çıkarak unutkanlığı engelleyebiliriz