0
0

evet benimde hayallerim herkesin olduğu gibi . ben küçükken doktor olmak istemiştim ama nasip olmadı daha o yaşlarda pansuman yapar eli kesilenin yarasını sarmaya çalışırdım o zaman bir istek ve azim vardı ama köy okulunda birleştirme sınıfta okudum. daha doğrusu okuduğum söylenemez yani öğretmenimiz saolsun gelir ders yapmaz otururdu bilgisayarda oyun oynardı. biz hiçbirşey öğrenemedik. daha ilçeye gittik ve ben orada okumaya basladim tabi ama ışte çok eksiğim vardı. neyse ben liseyi kazandım anadolu idi ailem seni orada okutamayiz diye beni ile göndermedi. ben çok ağladım gitmek için ama olmadı. evimizde internet yoktu bilgisayar yoktu . ben dersaneye gitmedim hiç. neyseki okul birincisi oldum ve suan üniversitedeyim. suan biraz daha mutluyum . ata binmek ve heryeri gezmek istiyorum. biran once atanirsam.

0

bir çok hayalim var. öncelikle oğlumu sağ salim dünyaya getirip kucağıma almayı istiyorum. bir miktar borcumuz var eşimle onları kapatıp daha huzurlu yaşamayı istiyorum. oğlumuzu hayırlı bir evlat güzel ahlaklı bir insan olarak yetiştirmeyi istiyorum. daha sonra ev alıp ev sahibi olmayı çok çok istiyorum.

0

tabiki hayallerim var kimin hayali yoktur ki .yurt dışına çıkma hayalim var ve daha neler neler :) ama bakalım hayallerimiz gerçekleşecek mi .bunun için çaba lazım ama pek olmuyorda .

0

evet bir hayalim var askerden sonra evlenip mutlu mesut yaşayamam istiyorum baba olmak istiyorum çocuklarını kırmadan biri olmak istiyorum hiç kimseye muhtaç kalmayan birisi olmak istiyorum sevgiyi bilen biriyle evlenmek istiyorum ama kimseyi kırmak tek başına yaşamak istiyorum ben hayata küsmek istemiyorum güçlü olmak istiyorum sevgiyi bilen biriyle evlenmek istiyorum şerefsiz biriyle değil sadece kocasını seven biriyle evlenmek istiyorum şerefsiz olmak istemiyorum anamı babamı üzmek istemiyorum onlara hep beraber olmak istiyorum onları üzmek istemiyorum ailemin beni sevmesini istiyorum bir mesleğimin olmasını istiyorum çalışmak bana iyi geliyor ki çalışmayı seven birisiyim hayatımda hiç kimseyi üzmek istemiyorum hiç kimse yi kırmak istemiyorum herkesi sevmek istiyorum herkeste beni sevmesini istiyorum bir çok şey istiyorum kısacası ben çok uzatim eğer size bişeyler ogrete bildiysem çok sevinirim hoşça kalın kendinize iyi bakın allaha emanet olun inşallah bay bay..

1

bircok hayalim var kardeşim. ilk basta borçlarımi ödeyip, bitirmek. daha sonra ehliyet almak ve araba kullanmak. biraz daha psikoloji anlaminda iyi bir sürece girmek. maneviyatta yüce rabbimin rızasını kazanip, salih kullar arasına girmek gibi. inşallah rabbim nasip eder de bu hayallerimi rabbimin izni ve rızasıyla hayırlı bir şekilde gerceklestiririm.

2

evet, birçok hayalim var benim… biri ben daha ilkokul sıralarındayken öğretmen olmak istiyordum… birkaç adım yaklaşmıştım hatta… ama bırakın atamaları sözleşmeli öğretmen olarak çalışmak bile zor artık… zaten günümüz çoğu şeyde artık öğretmenlik yapılıyor. açılan ücretsiz kurslarda bile öğretmen olma imkanınız var… tabi ben bu öğretmenlik hayali suya düşünce çok sevdiğim şeylerle bir şey yapabilirim dedim. kitapları çok seviyorum ben. bir kitabevi açmak istiyorum. son 3-4 yıldır kitabevi açmak istiyorum… hatta dün sipariş ettiğim kitaplar geldi ve internete yükledim. belki internetten ilerleyebilirsem en azından bir kitabevi açmak için yeterli parayı bu şekilde oluşturabilirim diye düşünüyorum. onun dışında türkiye’yi karavanla gezmek gibi bir hayalim var. her toprağını, karış karış gezmek… tabi bunları da yapmak için para gerekiyor… bakalım bu hayallerimin kaçını gerçekleştireceğim. ama türkiye’yi gezme işini karavanla yapamasam bile turlara katılıp ülkemizin birçok yerini gezebilirim. ama karış karış olmaz orası ayrı… her yerini gezmek için biraz da göçebe hayatı gibi yaşamak gerek. ve yine karşımıza para sorunsalı çıkıyor maleseff… her istediğimiz, her hayalimiz olmuyor ams... nasipten öteye köy yok derler. bakalım.. nasip kısmet...