0

aslında pek çok insanın hayalini gerçekleştiremediği şeyler vardır. benim de gerçekleştiremediğim hayallerim başında amerika'daki nba maçlarına gidememek oldu.gerçekten çok istediğim bir şey ama maalesef maddi yönden sıkıntılar yaşandığı zaman hayallerinizi biraz da olsa erteleme yaşayabiliyorsunuz. ama olsun ben yine de onları internetten her gece maçlarını izlemeye gayret gösteriyorum ve o heyecanı o ortamı yaşamaya çalışıyorum.

0

herkesin olduğu gibi benim de bir hayalim hatta birden çok hayalim var bunlardan birisi odyoloji okuyup odyolog olmak çok güzel bir hastanede çalışmak ve bir araba almak arabamın markası bmw ve saks mavisi olması harika bir eş harika bir ev

0

elbette bir hayalim var. benim sesim oldukca güzeldir. arkadaslarımında müzik aleti çalmak ve müzik söylemek için yeteri kadar becerikli insanlardır. bizim bi grup olarak her türden müzik söyleyen kişiler haline gelmek isterdim. herkesin tanıdıgı ve yakından takip ettiği. her gece uyumadan hemen önce bunun hayalini kuruyorum. kızlı,erkekli bi sarkıcı grubumuz olsun isterdim.

0

tek hayalim martta düğünüm var onu borçsuz harçsız bitirmek başkada bir hayalim yok hayallerimiz bile fakir arkadaş.