0

merhaba arkadaşlar ben de bu siteye geleli yaklaşık 1 ay oldu 1 ay içerisinde buradan toplam 111 tl civarında para aldım paraları 25 tl 43 tl ve bir daha 43 tl olmak üzere ödemelerimi sorma ne gibi yaptı �lk 2 ödemem tabii ki 3 iş günü içerisinde sonunda ödendi bunu değerli sorman ekibi inceledikten sonra üyelerinin hesabına bu parayı yatır maktadır çelikli veya yanlış yazanlar ya da konuyla alakası olmayanların paralarının bir kısmı alınır kalan para 25 tl'ye geçiyorsa ödenir eğer geçmiyorsa tabii ki o para kendi hesabına geri düşer ayrıca burada kimse para konusunda sıkıntı yaşamaz yaşanmamaktadır da bunu ben 3 defa ödemem de gördüm sorumani ekibi bu yüzden çok büyük bir kuruluştur benim için ve de asla buradaki üyelerinin hakkını yemeyen bir platform sahibidir ben de 3 ödemem de şunu belirtmek istiyorum dün salıydı ben de sabaha karşı dedim ki çarşambaya bugün yapayım cumaya kadar param hesabıma geçer ama tabii ki değerli sorman ekibi benim bu gönderdiğim 43 tl'lik talebimi öğleden sonra benim hesabıma aktardım yani demek istediğim şu bu para en geç 3 gün içerisinde de geliyor bir gün bile geçmeden bir hesabınıza yatabiliyor bunda sadece hafta sonları neden getirmeyin ya da 3 iş gününü sonunu bekleyin öğleden sonra en geç 3 e kadar bu para hesabınızda olur hani bu konuda merak eden varsa beni özelden yazsın cep telefonunu versin ben de 3 tane ödevimin dekontunu internet bankacılığı üzerinden whatsapp'tan o arkadaşı atayım kimse burada kimseyi acaba diye sorularla sorup canını sıkıp da üzmesin lütfen burada herkes hakkını emeğinin ve karşılığını alıyor bu konuda sorumani ekibine teşekkür ediyorum allah razı olsun diyorum herkes emek verdikten sonra burada kimse kimsenin parasında değil sonuçta bizler ile beraber ayakta olan bir site bizlerle beraber büyüyen biz de onları sayesinde hem bilgileri hem de kazanan bir toplum olmaya çalışıyoruz diyeceklerim bunlar teşekkür ediyorum.

0

arkadaşlar alabiliyoruz dimi parayı çeken var mı

2

ve seni keske tekrar banlasalar.... su yaptigin yazim vr imla hatalari bini geçti... gir bencd bir turkce yazim egitimi al.

0

ya varya suraya gorsel ekleme gibi bir imkanim olsa seni mors ederdim ama iste malesef gersel ekleyemiyorum... bende gecdn odememi cuma gunu vsrdim... ve farkindaysan is gunu diyorlar. araya haftasonu girerse onu sayma bir kere... bugun ucuncu gunun. yarin yatar. ayrica senin incelemen yapilmadan parani yatirmazlae.

1

bilmiyorum böyle bir şikayeti ilk defa senden duyuyorum

0

bende isteği verdim yatmasını bekliyorum bu gün 2. gece 3. sabahım hala yatmadı

0

verilir biraz sabret sonuc olarak odeme yapiliyor ve odeme yaptiklari kisi tek sen degilsin

0

ödeme talebi oluşturunca üç iş gününde yatıyor zaten ben iki defa ödeme aldım buradan bir sorun çıkmadı. haftasonuna denk geldiği için dört gün olmuştur o yoksa site gayet güvenilir.

0

bana arkadaşım tavsiye etti onada arkadaşı tavsiye etmiş paraları almislar şimdi bir kuşku ya düştüm herkese vermiyorlarmi ya para saçma değil mi

-1

ben aldım hatta talep ettiğim aynı gün paramı yatırdılar . talepten sonra 3 iş günü içerisinde para yatıyor . siz cuma günü talep etmişsiniz zaten bugün 3. iş gününüz oluyor 4 gün olmuyor yani farklı algı yaratmayın . eğer ödeme bilgilerinizde bir yanlışlık yok ise paranız yatıyor . boşuna endişe yapmayın.

0

ben dün kayıt oldum inşallah veriyordur para yoksa sıkıntı büyük

0

arkadaşım bana bir kere aldım dedi bende onun yalancısıyım youtube de video izlediğim de birine para yatmıştı 80 tl

3

para alanlar var mı? ben güvenerek üye oldum ama bu başlık şok etti beni