0

benim aklımda bir sürü soru var şimdi de beyin bedava modu aktif olmuş. bu siteye en son geldiğimde yine bu mod vardı, bir hevesle yazıyordum bu seferde paraların aylardır yatmadığını öğrendim bıraktım. şimdi tekrar geldim ne güzel soru soruyordum dün hunharca. yine kapanmış. anlamadım gitti. sen de soru soramayacaksın mecburen.

0

cevaplara yönelebilirsin. :) :) ki cevaplar soru sormaktan daha keyifli. en azından ne soracağım diye derdin yok... yorum sorusu denk gelirse karşına istediğin kadar uzat. tabi konu dışına çıkmadan. :) imnan soru sormaktan daha keyifli ve kazançlı... yani bana kalırsa cevaplardan ilerle... bende bak soru gelince aklıma soruyorum ama genelde cevaaplardayım.. niyee... kazanıyorum çünkü cevaplardan. :)

0

eger aklına soracak soru gelmiyorsa soruları cevapla bence kalitesiz sorular olmasın yada can sıkıcı sorular sorarak buradakileri sıkmamalısın.

0

bazi arkadaslar instagram gibi sosyal aglardan soru bulduklarini soylemislerdi.sende arastirabilirsin.

0

soru sormayı bırakıp biraz olsun milletin sorusuna cevap verebilirsin. çünkü artık bir yerden sonra aklında soru kalmıyor ve hepsini sormuş oluyorsun zaten. biraz olsun milletin sorularına doğru yönelmeye başla ve biraz daha kazancını artsın.

0

yani böyle kardeşim artık soru sormayı bırak derim. biraz cevapla hatta kendi sorduğun sorulara da cevap verebilirsin. hem kendi sorduğun sorudan para kazanmış ,hem de ona cevap vererek para kazanmış olursun.
tabii burada uzun cevaplar vermek çok önemli aklımda soru yoksa cevapla derim burada cevaplamak daha çok kazanç elde ettiriyor.
bizler de genellikle cevap vererek kazançlarınızı arttırıyoruz sana da cevap vermeyi tavsiye ediyorum.
en azından banlanmamış olursun. bence cevap ver. en güzeli bu sana tavsiyem yine de kendin bilirsin. ben sadece sana söyledim ne yapabilirim diye sordun ben de sana bunları yap diyorum.