0

evet yorum soruları sorulsa daha hızlı cevap veriliyor ve daha güzel anlaşıyoruz bana kalırsa. enazından düşündüklerimizi dile getiriyoruz yazıyoruz bence güzel etki oluyor.

0

evet, bence de yorum yazabilecegimiz sorular sorulsa cogunlukla. cok guzel olur. cunku cevaplari ne kadar cok uzun yazarsak o kadsr fazla kazanc saglayabiliyoruz. hele bazen boyle arada yapilan iki kati kazanc etkinliginde yorum sorular gordugumuzde neredeyse canimiz kanimiz diye sarilacsgiz bu tarz sorulara. o derece seviyoruz yani bu tarz sorulsri. hem soru soran arkadaslarimiz buna biraz dikkat ederlerse hem kendileri soru sormaktan geri kalmamis olur hem de sorulari cevapsiz kalmamis olur. soru soran arkadaslarimizin sorulari cevapsiz kalmamis olur ve beyin bedava modu acilmaz boylelikle. soru sormays devam eder en azindan buradaki arkadaslar. ;)

0

keske sorulsa.... sadece soru soran arkadaslar ben kazancima bakarim diyr dusunuyor ama bizi dusunmuyorlar... cevaplarda uzatabilmek icin can crkisiyoruz resmen.. bir de 40 karakter siniri mevcut malesef. onu doldurmak icin de ugrasiyoruz. ya 40 karakter siniri kalksin ya da cevabi cok kisa olabilecdk sorulara mudahele edilsin. yazdigimiz zaman bir bilgi aorusuna onu da uzatmak isteriz. meselabu kitabin yazari kimdir ve kitabin konusu nedir diye sorsalar biz cok guzel crvaplar verecrgiz mesela.

0

ya simdi guzel sorular sorulsaydi millet guzel sorulara cevapalar yazilirdi ve ve ben bir soru bulana kadar insanin sorumaniden hic soru cevaplamak istemiyorum artik ama 2 gundur hic soru cevaplayamadim ama 2 kat kazanc olsaydi guzel olurdu onceden 2 kat kazanc vardi ve ben daga cok para kazaniyordum

0

evet keşke böyle olsa daha doğrucu oluyor insan hep burda cevaplamak istiyor

0

bu yorum sorularını kim acıyor bide bilgi soruları acan var. acın mis gibi yotum yapalım .

0

evet katılıyorum bizim için daha iyi olur böylelikle daha fazla yazı yazarız ve bize daha fazla katkı olur ve daha fazla kazanç elde edebiliriz yane daha iyi olur

0

kesinlikle katılıyorum.hem böylece daha uzun bir şekilde cümle kurup daha fazla kazanç sağlama ihtimalimizi arttırıyoruz. zaten gerçekten kazanmak isteyen arkadaşlar böyle sorular sorup bizimde kazanmamızı sağlıyor.size de iyi kazançlar diliyorum.