1

ben de en çok yoruma açık soruları seviyorum yani sitede daha çok yoruma açık sorular olsa daha güzel olur ve o soru hem çok cevap alır hem de cevaplar uzun olur ve hem kazancımız çok iyi olur hem de pek fazla cevapsız soru kalmaz diye düşünüyorum çünkü sitede gerçekten çok zor sorular var belki bana zor gelebilir ben fazla okul okumadığım için ama yine de birçok soru internette araştırıp böyle cevabını buluyorum bu da baya benim zamanımı alıyor onun için kazancınım çok az oluyor ama böyle yoruma açık sorular olsa ya da topluma hitap edecek sorular olsa çok güzel olur diye düşünüyorum yoğunluğumuz toplumla alakalı sorulara olsa hem site genişler hem de kazancımız çok olur.

0

yorum olarak sorulan sorular tabiki daha iyi dusunup daha uzun cevaplar vermemize neden olur kazanc artar.bazi sorular varki insan bazen cevap veresi gelmiyor.

0

aynen, bir de yorum soruları olmalı ki kafa dağıtabilelim biraz bence de

0

ya herkes bilgi soruları soruyor aşırı derece de ama yorum sorularını sorsalar herkes cevap verir. bence bu sayede herkes kazanır. ben yorum sorularına daha çok cevap veriyorum mesela. keşke çok yorum sorusu olsa cevap versem. inşallah buradakiler hep yorum sorusu sorarlar, herkeste kazanır.

0

bence de daha iyi olur. yorum sorularına daha uzun cevaplar verebiliyoruz. ve birden fazla kişi kendi düşünceleriyle cevap verebiliyorlar. ama bazen bilgi sorularının tek bir cevabı olabiliyor. bu da sadece bir kişinin cevap vermesine sebep olabiliyor. çünkü diğer yazarlarla aynı şeyleri yazmak banlanma sebebi. bilgi sorularında da pek farklı bir şey yazamıyorsun.

0

çok daha iyi olur. bazen çok direkt bilgiler var bana anlamsız geliyor. ama yorum soruları fikir alışverişi açısından daha iyi.

-1

ya şuan site yeniden insanlar çok değişik soru soruyor sanatçılar yaşını soruyor buda insanı delirtti vala banane onlarn yasindan

0

çok daha iyi olur. tek cümlelik sabit bir cevap vermek yerine herkes kendine has cümleleri ile fikir beyan edebilir bu sayede.

0

bunun için bolca kullanıcı olması lazım

0

şu nedir bu nedir soruları olmasın da ne olursa olsun ama şahsen ben araştırma sorularından çok yorum sorularını seviyorum