0

cunku yoeum soeularinda istedigimiz kadsr uzarabiliyorken bilgi sorularinda bir satir yazip birakiyoruz. o yuzden

0

bilgi sorularında ekstra bir bilgi verilmeyecekse soruyla ilgili, aynı şeyleri yazmak kopya içerik sayılabilir. bazen tek kelimelik bir soru bile olabiliyor o yüzden. ama yorum sorularında herkesin değişen fikir ve düşünceleri yazıldığı için daha kolay ve özgün oluyor. bilgi sorusuna ne kadar özgün olunabilir ki?

0

yorum sorularına uzun cevap yaza biliyoruz.ama bilgi soruları tek cümlelik oluyor.buda az kazandırıyor insanlara.hele yarışma esnasında yorum soruları uzun cevaplar yazabildiğimizden bunlar daha çok tercih ediliyor.sonuçta herkesin amacı 1-2 kuruş daha fazla para kazanmak burada.

0

çünkü tembeller. ellerinde çoğunun son model telefon iki üç sayfaya bakmak aynı anda mümkün ama kimse açıp da herhangi bir arama motorundan cevaplara bakmıyor. bahane de hazır. kopya içerik üretiyorsun diye site yonetimi banlarmış. bende sık sık bilgi sorusu soran hatta bu yüzden eleştiri alan laf duyan bunu alınan hala da kırgın olan biriyim. üstelik nelerle suçlandım yok yarışma var diye coşmuşum eski model bozuk bir telefonla giriyorum tek amacım para kazanmak ben yarışmanin yanından bile geçemedim çok zoruma gitmişti o ifadeler. hatta arama motorunu kullanmaya yönelik sorular sordum bilerek bu seferde reklam kokan hareketler bunlar dediler ben google'nin türkiye şubesiyim ya sanki. bazı sorduğum bilgi sorularına yanlış mi yazdın bunu diyen de çıkıyor o kadar emin kendinden yani! bu konuda çok doluyum site yönetimine sordum bilgi içerikli soru sormamak yasak esas dedi. o günden beri bildiğimi okuyor, kimseyi kaale almıyorum sende öyle yap. yok yorum sorusu falan kimseye çalıştırsın herkes o kafayı acımaz. dönütlerim gelen yorumlara göre olacak bundan sonra.

0

çünkü insanların amacı bu sitede para kazanmak olduğu için ve ne kadar çok yazarlarda ise o kadar çok kazanacakları için bunun yanında bilgi soruları daha çok kısa cevaplar içerdiği ve yorum soruları ise daha çok uzun cevaplar verilebilecek tarzda sorular olduğundan dolayı insanlar öncelikle yorum sorularını cevaplamak istiyor olabilirler. ve tabii ki bilgi sorularında her soruyoruz bilecek bilgi ve kapasitede olmadığımızdan dolayı bildiğimiz soruları cevaplıyor ve bilmediğimiz soruları bazen araştırıp öğrenip de yorumluyoruz bazen ise bunu yapmaya üşendimiz için daha çok yorum sorularını cevaplıyoruz. yani bu soruda benim düşüncem böyle tabii ki başkaları ne düşünür bilemiyorum ama ben genel olarak böyle olduğunu düşünüyorum.