0

hayır tabikide bu böyle algılanmamalıdır.bu sorunun net olarak herkes için cevabı hayır olmalı sebebi ise.kaynana bir bayanın kocasının annesidir.arada biraz kıskançlık olması normal çünkü oğlanının annesi tabiki kıskanıcak tabiki sevicek görmek istiycek normal olanıda bu değilmi.kaynanalar hiçbir zaman gelinlerin düşmanı olmamalı olsa bile bunun sebebi illaki vardır.ya gelinin davranışlarından yada psikolojisinden.gelinin davranışlarınıyla başlayım.biliyorsunki şimdiki yeni gelinler biraz havalı biraz egoist ve saygısız tabi istisnalar var tabiki kaynanalarına saygısızca davranmaları,çocuk olduğunda göstermeyen,kocasını yollamayan burda suçlu olan ise damattır.ikinci neden ise kaynanaın geçmişte yaşadığı olayların intikamını almak istemesi ve daha kötüsünü gelinine haşatmak istemesi.bu durumda gelin haklı tabiki.

0

bence kaynanalar oğullarını kıskanıyor. "o kadar yedir için büyüt başka kadınlar alsın. olmaz öyle." gibi bı düşünceleri var sanırım.

0

hayır tam olarak düşman denemez. ama oğluyla daha samimi ve içten olduğumuz için çekememezlik illa ki oluyor ki bunlar bence daha çok görümce kışkırtmasından kaynaklı çekememezlikler. yoksa koskocaman kadın yani. illa ki kızının söyledikleri karşısında etkilenip geline ters yapabiliyor. gerçi ben konuşmadığım için ikisiyle de çok şükür böyle bir problemim de yok.

0

kaynanadan, kaynanaya göre değişir. ama genellikle düşmanı olabiliyor. çekememezlik oluyor aralarında . zaten evlenirken evler kesinlikle kaynanadan ayrı olması gerektiğini düşünüyorum. yoksa işler can sıkabilir. dikkatli olunuz.