0

bir evladım yok ama eminim hiçbirşeye benzemez ve tarifi yapılamaz bir durumdur . çocuk kokusu bebek kokusu bile insana bu kadar huzur veriyor ve bu kadar güzel geliyor iken, doğrusu kendi çocuğunuzun bebeğinizin o güzel kokusu neler yapmaz insana . kimbilir ne güzeldir o koku içinize işler .

0

evlat kokusu bambaşka bir şey kurban olurum benimkiler büyüdükleri halde kokuları burnumda hala farklı bir duygu bu evlat nedense:-):-)

0

benim oğlum beş aylık. bırakın kokusunu bir bakışı bir çığlığı bile o kadar tatlı o kadar farklı ki. hele yanımda uyumak isteyişi ve o küçücük kafasını sol koluma koyup orda gülümseyerek sabaha kadar uyuyor bende sabaha kadar mis kokusunu içime çekiyorum çok tatlı. bütün acı korku ve endişelerim kayboluyor. evladın kokusu acıların ve endişelerin uykusudur

0

hayır asssla evlat kokusu cennet kokusudur

0

hayır kesinlikle benzemez insanın çocukları onlara cennet kokarmış ve çok özel olurmuş onlar için bu yüzden evlat sevgisi çok başka bişeydir evlatok tatlı bişeydir der annem

1

evlat gerçekten çok başka bir şeymiş akşam mesela beraber yattık uyuduk henüz 2 yaşında olmayan kızımla benden bir parça olduğunu bilmek rabbimin onu dünyaya benim vücudumda getirdiğini bilmek gerçekten çok tuhaf bir his ve duygu ona baktım baktım akşam hiç uyumadım neredeyse sabaha kadar o rahat uyusun diye ben yatağın en kıyısında yattım başka kimse için bu fedakarlığı yapmam herhalde. koskoca yatakta eşim bir köşede ben bir köşede uyuduk küçük hanım ortada rahat rahat uyusun diye :) hatta eşim işe gittikten sonra bile ben kıyıda yatmaya devam ettim.