0

tabi ki de erkek evlat daha vefalidir. soz konusu bile olamaz :)

0

nasil yetisirse oyle buyur cocuk benim kizim var 2 tane ayrica bizzde dort kardesiz herkez ailesine bagli vefali sekilde yardimci olur tabiki.

0

evlatı nasıl yetiştirdiğine bağlı bana sorucak olursan erkek evlad vefasız bence kız evlad daha vefalı erkeklerin bu devirde kanı kaynıyo

0

genelleme yapılırsa elbette kız çocukları daha vefalıdır. ama genelleme yapmamak gerekir. çocuğun aile ile olan bağları, yetiştirilme tarzı ve daha birçok farklı nedene göre vefa derecesi de değişebilir. ama ne olursa olsun vefalı olmak gerekir büyüklerimize karşı. özellikle belli bir yaştan sonra buna çok ihtiyaç duyuyor büyüklerimiz.

0

her ikisi de vefalı olabilir genellleme yapamam ama ben kız çocuklarının daha vefalı olduğunu düşünüyorum. çünkü daha duygusal yaklaşıyorlar. daha farklı yaklaşıp daha farklı daha anlayışlı düşüncelere sahip olabiliyorlar. affedici yanları daha ağır basıyor. kadınlar daha vefalı olabiliyor.

0

eq (duygusal zeka)bayanlarda daha yüksek.ama işin içine karakterde girince cinsiyet farketmiyor bence.bayanlar daha anaç oldugu icin biraz daha önde.

0

evlatların ikiside vefalıdır. nasıl ekersen öyle biçersin cocukluklarında büyüme aşamasına kadar onlarla ilgili alakalı olursan onlarda sana karşı vefakar olurlar erkeği kızı yoktur bunun evlat her zaman evlattır

0

bence kız cocuklari duygu oranlari daha yuksek oldugu icin onlar daha cok vefali olur. tabi cinsiyet ayrimi uzerine boyle bir tanim yapmak dogru degil ama kızlar duygusal olduklari icin her seye yakin olabiliyorlar. genel acidan bir degerlendirme yapilirsa kizlar erkeklere gore daha cok vefali olur.

0

kız çocukları daha hayırlı derler hep.tabi erkek evlâlardan vardır muhakkak vefalı, hayırlı evlât. ben de kız çocukları sanki biraz daha anne babaya düşkün olarak görüyorum.

0

bu konuyu cinsiyet üzerine yapmak yanlış olur. ama genelde çevremden duyduklarıma göre kız evlatın daha vefalı olduğunu söylüyorlar. ama bu kişinin aile de yetişme durumuna göre kişinin aileden gördüğü ilgiye göre değişebilir.

0

allah bilir ve ailelerin yetiştirme durumları ve herşey buna dahildir çocukların kendii karekterleride buna bağlıdır ama bence bana sorarsan kız çocukları yapı olarak biraz daha nazik olduğu için bence kız çocukları biraz daha vefalıdır diye düşünüyorum