0

bayılırım ama kilolar kilolar ama yinede yiyorum ,bazen evin içinde pasta börek kokuyor gibi geliyor işte ozaman insanın canı nasıl istiyor.

0

evet severim zaten türk aile yapısında her evde muhakkak yapılır,eve gelecek olan misafirden önce evin her yerini saran mis gibi kokusu,okuldan gelen çocuklarında öğün geçiştirmek için yediği en nefis şeydir.bazen 5 çayının yanında güzel gider ama ölçülü yemek gerek fazla tüketildiğinde hem obezite hemde kalp damar rahatsızlığına sebep olur.bende haftanın belli günlerinde bazen çay bazende meyva suyu ile yemeyi tercih ediyorum.

0

severim ama beni rahatsız ettiği için fazla yememeyi tercih ederim

0

severim zaten sanırım bu külolarımın sebeplerinden biriside o :) çok zayıflamaya çalıştım özellikle hamur işinden baya bir uzun zaman uzak durdum lakin misalen yemek yerken illa ki ekmekte tüketmek gerekiyor diye düşünenlerdenim açıkçası. çünkü bir doyumsuzluk falan oluyor bende. ama sağlık açısından tabikide çok zararlı. aslında minimalize etmek lazım misalen yaptığım diyetlerden birisi 1 dilim kepek ekmek oluyordu. aslında az zararlı olan kepek ekmeğidir. birde tatlı türleri var. yemekten sonra tatlıda yiyorum. onuda elma portakal gibi vitamin içeren şeylerle kapattım. da hala yiyorum ne yalan söyleyim :)

0

evet bayılırım. çıtır çıtır olması ayrıca güzel. bazen hamur işlerinin kenarları yanar. o ayrı bir zevk.

0

çok sağlıklı olduğunu düşünmesemde seviyorum tüketimine dikkat ederek tabiki

0

sıcak sıcak yenmezse olmaz. hamur işleri sevilmez mi hiç.

0

bütün hamur işleri yiyecekleri severim katmer börek pide

0

sabahları kahvaltılarımda vazgeçilmezim oluyor poğaçalar!

0

özellikle sabahları vazgeçilmezim oluyor!

0

evet severim ama daha çok yemeyi severim çünkü uğraşmayı fazla sevmiyorum mesela poğaça yapmayı severim yemeği de severim gözleme özellikle de çok iyi olduğu zaman gerçekten tüketiyorum ama yapan olursa bir de güzel yaparsa çok iyi olur.

0

evet hamur işi yapmasınıda severim yemesinide ozellikle pasta türleri tatlı türleri poğçanın kaşarlısını severim kurabiyelerden un kurabiyesi elmalı kurabiye birde çikolotalı kurabiye severim yaninda birde çay olacak güzel olur

0

evet hamur işi yapmasınıda severim yemesinide ozellikle pasta türleri tatlı türleri poğçanın kaşarlısını severim kurabiyelerden un kurabiyesi elmalı kurabiye birde çikolotalı kurabiye severim yaninda birde çay olacak güzel olur

0

bayılırım börek poğaça cay kek corek sevılmezmi

0

maelsef cok severim günde hergün makarna dahi olsa yerim

0

çok degil. bazi zamanlar cok yiyesim geliyor. bazen hic istek gelmiyor. sütlü tatlilari severim ben. genelde hamur isini cok seven, dayanamayan insanlar kilolu oluyor. dikkat edilmeli saglik önemli.

0

sevmiyorum ben daha çok pratik yapabileceğim zamanımı almayacak şeyleri seviyorum

0

çok kolay kilo almak için birebir olsalar ve hatta un ve tuz gibi 3 beyazın 2 sini barındırıp aynı zamanda da yağ içererek uzak durulması gereken yiyecekler arasında olsa da nedense bir türlü uzak durmaadığım çok çok sevdiğim mükemmel yiyeceklerdir. sevmiyerum demek isterdim ama şöyle sıcacık bir börek veya sodalı hamur önüme gelse yemeden nasıl durupta sevmiyorum diyebilirmi ki.

0

hamur işlerini sevmem ama yemeyi çok severim

0

hamur işinde hamur tatlilarini severim börekleri ağır geliyor yiyemiyorum