0

ooo.. hamur isleri sevilmez mi ya. evde ben fistekliyorum bizimkileri hadi yapalim diye. hic kimsede hayir yapmayalim demiyor malesef. sonra niye kilo aldim diyoruz.

0

hamur yemeklerini kim sevmezki yemiyenler sevmedikleri için değil kilo almamak için yemiyordur :))

0

evet hamur işi yemeyi severim ama ev yapımı olması lazım dışarıda hazır satılanları tercih etmiyorum genellikle.evde yapılanların tadı daha güzel oluyor.

0

zararlı olan her şey sevildiği gibi hamur işleri de sevilir tabi ki. ben de seviyorum çok yapmasam da denk geldikçe kaçırmıyorum severek yiyorum ıspanaklı ve patatesli börek vazgeçilmezim

0

hamur işlerine bayılırım özellikle mantı makarna vb yiyeceklere. sevmemin yanında kilo aldırmasıda üzmüyor değil yalnız.

0

hamur işini ülkemizin büyük çoğunluğu sever. ondandır ülkecek bu tombişliğimiz.

0

evet çok severim. biz küçükken annemler çok yapardı. özellikle de su böreğini çok fazla seviyorum, ama artık eskisi kadar evde yapılmıyor.

0

severim vakit alıyo bide midye destek amaçlı çççççç

0

hamur işlerini severim yalnız yedikten bir iki saat sonra midemi ağırtıyor şu aralar uzak duruyorum.

1

daha çok yemeyi severim ama yapamam :d yani elim ona yatkın değildir

0

bilindiği gibi ülkemizin mutfağı baya zengindir ki kendi fikrimi söyleyecek olursam dünyanın en zengin mutfağı ülkemize aittir diye düşünüyorum ben.

hamur işlerine gelince çoğunun zarar azınında tat vermediği kanaatindeyim.

1

evet hamur işlerini hem severim, hem de yaparım. kilo problemim olmadığı için rahatlıkla yiyebiliyorum hamur işlerini.

0

hamur işlerini severim. özellikle kıymalı ve patatesli böreği, pohoça ve gözlemeyi çok severim. hamur işlerini kararında tüketmek en iyisi.

0

hamur işi aslında ülkemizde çokça sevilen ve çok yapılan aynı zamanda çok iyi yapılan ürünlerdir bende hamur işi severim ama çok yağlı olanları sevmem mesela sivas yöresine ait yağlamayı sevmem ama gözleme erişte börek pide lahmacun gibi hamur işlerini severim özellikle çayla beraber yemesi çok zevkli olan yiyecekler bunlar fazla yağlı olanlarıda miğdemw dokunduğu için ve vücuda ağırlık çöktürdüğü için tercih etmem ama illaki onlarında seveni var zevk meselesi kişiden kişiye değişir ben dediğim gibi fazla yağ içeren hamur işi ürünlerini tercih etmiyorum tercih etmememin diğer bir sebebide anlaşılacağı üzere tabiki kilo yapması türk kadınlarının sıkıntı çektiği en büyük noktalardan birisi de bu özellikle altın günü doğum günü gibi organizasyonlarda

0

bi çok insanın vazgeçilmezidir kilo almak icin birebirdir ancak ben 3 beyazdan uzak duruyorum sagligim icin

0

gözleme, sac böreği, kete, bazlama, kurabiye, poaça, hepsini yerim.

0

temiz ellerle, hijyenik ortamda yapılmışşa ellbette tadına doyum olmaz.

0

ben bütün hamur işlerini severim. en çok sevdiğim poğaça, pişi, lokom, ıspanaklı börek, mantı, patatesli börek, kıymalı börek, kürt böreği bunlara bayılıyorum.

0

hamur işi tatlılar,poğaçalar,börekler,çörekler biz türk milleti için efsane lezzetlerdir. ben de çok severim fakat bunları aşırı tüketmek sağlığa zararlıdır.insan vücudu aşırı karbonhidrata kötü tepkiler verebilmektedir. bunlardan bazıları kilo olarak geri döner bazıları ise hastalık olarak. bu hastalıklardan bir tanesi de gut hastalığıdır. ayak baş parmağında görülür. aşırı ağrı ve şişme yapar. bu yüzden her şeyin azı karardır. ben de severim ama çok yemem. bence siz de öyle yapın.

0

hamur işlerini severim börekler poğaçalar kurabiyeler hamurlu tatlılar hamur işleri finger hamurlu olan yiyecekleri severim yalnız kilodan dolayı fazla yiyemiyorum maalesef