0

evlilik aşkı öldürür ama çok güçlü bir bağ kurulmuş olur o bağ aşktan daha güçlü bir bağdır. uzun süredir birlikteyseniz eğer çok iyi arkadaş çok iyi eş çok iyi sevgili dert ortağı oluyor. evlilik bağı aşkı öttürür yani kısacası. bence aşkta çok kısa süren bir hoşlantı halidir

0

hayır öldürmez sadece kişiler evlenince birbirlerinin gerçek yüzünü görür ve gerçek düşüncelerini duyar ve buna dayanamaz ve ayrılırlar

1

evlilik asla aşkı öldürmez daha sıkı sarar. evlendiğinde insan sevdiğiyle aynı evde yaşamanın sevincini mutluluğunu yaşar. bu yüzden asla evlilik aşkı öldürmez. daha sıkı yapar güçlendirir. çünkü sevdiğinle ömür boyu olacan. sürekli onla kalkıp onla uyuyacan herşeyin olacak. bence çok güzel güçlendirir. mutluluk huzur verir.

2

evlilik aşkı öldürmez evlilik aşkı daha da güçlendirir. insan gerçekten aşıksa bir kişiye o aşkı hiçbir neden öldüremez. insan ömrü boyunca o aşkı kalbinde taşır.

0

evlilik değil de monotonluk insanı canından bezdirir devamlı aynı şeyleri yapmaktan bıkar insan aslında evliikten değil. o yüzden hepinize eğlenceli bir evlilik dilerim.

0

hiç bir evlilik aşkı öldurmez aşkı olduren nedir biliyormusunuz ınsanın başka yolara sapması geçimsizliktir

0

bence öldürtmüyor aksine dahada artırıyor, limiti yok sınırsız sevgi

0

bence evlilik aşkı öldürmez tam aksine alevlendirir her saniye onun yanında olacağını bilmek insanı daha da bağlar daha da aşık eder insanı.

1

evlilik aşkı öldürmese bile aşk zaten sonsuza kadar sürmez. yerini daha farklı bir sevgiye bırakır. her gün gördüğünüz bir insan için ilk günkü gibi heyecan hissetmezsiniz. heyecan hissetmemeniz de sevmediğiniz anlamına gelmez. duyguların şekli değişir sadece.

1

mutsuz evlilikler mutlaka aşkıda evliliğide öldürür. mutlu birliktelikler ise aşkı, sevgiyi ve evliliği devam ettirir. burada önemli olan kişilerin birbirlerine olan ilişkilerindeki seviyeli birlikteliktir. bu ilişki olursa devamlılıkta olur.

1

bence eğer ortada gerçek bir aşk varsa öldürmez.yıllar eskitmez o sevgiyi.ama diğer türlüyse yani bir anlık hevesse insan bir süre sonra sıkılır ve evlilik biter.